Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Sinterovens

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De sinteroven voor zirkoniumoxide e.ON SINTER+ is uitgerust met de nieuwste technologie, geavanceerde elektronische componenten, een stevige constructie en een ergonomisch design. De hoogwaardige oven wordt geproduceerd met behulp van moderne machines en combineert de allernieuwste elektronica met de expertise van Ugin' Dentaire. De verwarmingskamer uit aluminiumoxidevezels heeft zes verwarmingselementen en garandeert een uitstekend rendement, een lage thermische inertie en uitstekende isolatie-eigenschappen. De HMI (Human Machine Interface) onder Windows wordt bestuurd door een goed afleesbaar 7'' kleurenaanraakscherm met hoge resolutie (LCD true Color) en intuïtieve bediening. Het innovatieve en intelligente temperatuurregelsysteem met PID (Proportional Integral Derivative Controler)-regelaar zorgt voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij hoge temperaturen en een hoge betrouwbaarheid met optimale resultaten.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden

  De sinteroven Programat S2 is een optimalisatie van de Programat S1 1600. Het is een compact toestel dat buitengewoon nauwkeurige sinterresultaten garandeert en toch uiterst gebruiksvriendelijk is. Het nieuwe model heeft een herzien ontwerp, een nieuw kleurentouchscreen met een intuïtieve grafische gebruikersinterface en een groter bedieningspaneel. Slimme functies, zoals kortere verwerkingstijden en nieuwe kalibratieopties, vereenvoudigen het gebruik van de oven en bevorderen de werkefficiëntie. Naast alle verbeteringen is de beproefde sinterkamer in het nieuwe model onveranderd en garandeert sinterprocessen van hoge kwaliteit. Verdere voordelen van de Programat S2 zijn sinteren bij temperaturen tot 1600 °C, korte sintertijden (ca. 75 minuten voor kronen gemaakt van IPS e.max ZirCAD) en een verwijderbare ovenkop. Betrouwbaarheid en de mogelijkheid om de oven op elk moment te ijken zijn eveneens voordelen van deze ultramoderne sinteroven.


  Lees verder
 3. Therm 3 
  AMANN GIRRBACH
  1107006
  Prijzen aan het laden
  Volledig automatische hoogrendementsoven voor de eindsintering van vormvaste zirkoniumoxide structuren De hogetemperatuuroven Ceramill Therm 3 geeft zirkoniumoxide structuren hun einddichtheid en de daaruit voortvloeiende uitstekende materiaaleigenschappen. Voor het sinteren worden de objecten op sinterkogels gelegd, wat zorgt voor een wrijvingsarm sinterproces en dus vormvaste frames. De Ceramill Therm 3 biedt een hoge mate van procesbetrouwbaarheid door de constante temperatuurregeling en homogene temperatuurverdeling in de brandkamer. Zo kan de gebruiker ervoor zorgen dat de frames hun einddichtheid en daarmee hun sterkte hebben bereikt. Van de 250 beschikbare sinterprogramma's zijn er 4 reeds voorgeprogrammeerd met gevalideerde AG-sinterprogramma's.
  Lees verder
 4. Therm S
  AMANN GIRRBACH
  1116974
  Prijzen aan het laden
  De snelle sinteroven voor meer flexibiliteit in het dagelijks werk De Ceramill Therm S biedt laboratoria een nieuw niveau van flexibiliteit. De compacte en energiezuinige oven maakt het mogelijk om unitaire restauraties in slechts 2 uur te sinteren en heeft bovendien een zeer breed toepassingsgebied. Naast het sinteren van tot 6-delige restauraties en de Autodry®-droogfunctie kan het veelzijdige apparaat ook worden gebruikt voor de glansbrand. De Ceramill Therm S zet ook nieuwe maatstaven op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Naast een 10,4“ aanraakscherm en een intuïtieve interface kan de oven rechtstreeks op het internet worden aangesloten via een netwerkinterface. Updaten en archiveren van protocollen behoren voortaan tot het verleden. Deze functies op afstand en vele andere kunnen rechtstreeks via een internetdatabase worden beheerd.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.