Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De Cavex Alginate Mixer 3 is het ideale apparaat om een perfect homogene alginaatmix en uiteindelijk de perfecte alginaatafdruk te maken. Door de 12 volt-motor kunnen de versnelling en vertraging nauwkeurig gestuurd worden en is de manier waarop energie in het alginaat wordt gebracht volledig onder controle. Afhankelijk van het gekozen programma maakt de Cavex Alginate Mixer 3 eerst enkele links-rechts bewegingen om vervolgens geleidelijk de snelheid op te voeren. Na enkele seconden mixen wordt de snelheid weer geleidelijk omlaag gebracht. Al met al wordt de energie dus zeer gecontroleerd in het alginaat gebracht, resulterend in een perfect gemixt alginaat in slechts zes tot acht seconden. Kenmerken - Vier voorgeprogrammeerde programma's voor elk type alginaat - Eenvoudige en intuïtieve bediening - Onderhoudsvriendelijk
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Doseer- en mengapparaat voor vloeibare additiedupliceersiliconen. Te gebruiken voor alle dupliceersiliconen met mengverhouding 1:1. Het toestel zorgt voor een sneller, accurater en veiliger werkproces.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
 4. Prijzen aan het laden
  De EASY view 3D Dental Viewer zorgt voor een goede, natuurlijke hand-oogcoördinatie in 3D-modus. De ruimtelijke weergave is perfect voor het kritisch bekijken van de werkobjecten, wat heel wat routinetaken, zoals afwerken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles, veel preciezer maakt en het gehele productieproces versnelt. Naargelang de indicatie kan met één enkele muisklik tussen 2D-modus en 3D-modus omgeschakeld worden. De 2D-modus is ideaal voor het controleren en bekijken van objecten. Geoptimaliseerde beeldweergave naargelang het materiaal via 4 verschillende objectmodi. Eenvoudig omschakelen met één muisklik. Inhoud: Easy view 3D Scharnierarm met voet-, kabel- en tafelklem Beeldscherm 3D-Polarisatiebril USB-stick Muis Voetschakelaar Tafelsteun.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
 6. Prijzen aan het laden
  Digitale bepaling en communicatie van de tandkleur door middel van het innovatieve softwareconcept Vita vBrain en precisie-glasvezeloptiek met de witlicht-led-technologie Vita vEye. De resultaten worden aangegeven in de standaardkleuren van Vita classical A1-D4 en Vita System 3D-Master. Met extra informatie over de geschikte Vitablocs en bepaling van de kleur na bleekbehandeling volgens de schaalindeling van de American Dental Association. Het neuronale net en de snelle 32-bit-microprocessoren ondersteunen bij het bepaling van de kleur van het tand. Met de communicatie-app Vita mobileAssist voor de overdracht van gegevens tussen praktijk en laboratorium. Voordelen - Objectieve, nauwkeurige bepaling van de elementkleur binnen vijf seconden - Optimale ergonomie en hoogwaardige materialen - Intuïtieve bediening van de oled-kleurenaanraakschermen - Overdracht zonder verlies van gegevens door geïntegreerde Bluetooth® - Intelligent archiveringssysteem van de meetgegevens - Duurzame accutechnologie met geïntegreerde bescherming tegen zelfontlading en inductief opladen.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Glansapparaat voor twee Cr-Co-modelgietframes. Stelt bij objecten van verschillende grootte automatisch de glansduur in. Voordelen - Snelle opwarming tot bedrijfstemperatuur - Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met display en softtoetsen - Indicator voor het vervangen van de glansbadoplossing - Door een aftapvoorziening eenvoudig te ledigen - Gelijkmatige glansbadbeweging - Extra kathode voor objecten met een diepe gebitplaat - Gelijkmatig glanseffect door automatische stroomstabilisatie - Zeer veilig door vast contact met objectklemmen.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Verstelbare tafel met hoogteverschil van 60 cm.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
  Het reinigingstoestel reinigt gebitsprotheses automatisch, voorzichtig en zonder het gebruikte materiaal te beschadigen. Zelfs sterke verontreinigingen zoals plaque en tandsteen worden moeiteloos verwijderd. Ook op moeilijk toegankelijke plekken.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  De Millo vormt de basis voor een nauwkeurige modelvervaardiging. Het apparaat verhoogt tevens de veiligheid op het werk en bespaart tijd. Voordelen - Snel en moeiteloos beslijpen van tandkranzen dankzij een krachtige, onderhoudsvrije motor - Veilige werking en precisie gegarandeerd door de fijne afwerking van het absoluut gelijkmatige conische vlak in de tandkrans - De aansluiting van een afzuiging garandeert een nette werkplek en een hoge bescherming van de gezondheid Details - Absoluut stabiel dankzij groter bodemoppervlak - Plaatsbesparend door compacte vormgeving - Moeiteloos vervangen van de frees met de geïntegreerde sleutel - Eenvoudig te reinigen door afneembare werktafel.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  De Millo pro vormt de basis voor een nauwkeurige modelvervaardiging. Het apparaat verhoogt tevens de veiligheid op het werk en bespaart tijd. Voordelen - Snel en moeiteloos beslijpen van tandkranzen dankzij een krachtige, onderhoudsvrije motor - Veilige werking en precisie gegarandeerd door de fijne afwerking van het absoluut gelijkmatige conische vlak in de tandkrans - De aansluiting van een afzuiging garandeert een nette werkplek en een hoge bescherming van de gezondheid Kenmerken De Millo pro-frees kan in de hoogte versteld worden, wat een eenvoudig trimmen van moeilijke tandopstellingen mogelijk maakt. Bij de Millo pro kunnen afzuigingen zonder automatische inschakeling via een rechtstreekse aansluiting geautomatiseerd worden. Details - Absoluut stabiel dankzij groter bodemoppervlak - Plaatsbesparend door compacte vormgeving - Moeiteloos vervangen van de frees met de geïntegreerde sleutel - Eenvoudig te reinigen door afneembare werktafel.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Eén microscoop voor 4 werkplaatsen! Door de 360° zwenkarm kan de microscoop op meerdere plaatsen gebruikt worden voor het controleren van details en precisiewerk. Voordelen - Maximale precisie door 5- en 10-voudige vergroting - Vervormingsvrije en uniforme scherpte in het gehele gezichtsveld - Groot gezichtsveld met grote scherpstellingsafstand en randdetails Details - Ergonomische en ontspannen zitpositie dankzij hoge werkpositie van 150 mm - Driedimensionaal zicht door bilaterale dioptriecorrectie - Optioneel: led-verlichting met 9000 Lux/18 witlicht led.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  De MX-300 is een automatische alginaatmixer voor een perfect homogeen mengresultaat vergeleken met manueel mengen. Hierdoor wordt het mengproces gestandaardiseerd, wat tot consistent reproduceerbare resultaten leidt. Eenvoudige bediening voor een snel en homogeen mengen en meer efficiëntie in het lab. Kenmerken - Compact mengapparaat met minimale ruimte op het werkblad - Hoge mengsnelheid van 3600 tr/min - dubbele beweging: roteren en draaien - Modern design met aanraakbediening zonder verhoogde knoppen - Digitaal kleurendisplay met mengstatuspictogrammen - Gelakte metalen behuizing - Mechanische vergrendeling tijdens het mengen - Memorisatie van de mengtijd (van 1 tot 20 sec) Voordelen - Automatisch vermengen voor een bellenvrij en homogeen mengsel - Reproduceerbare resultaten ongeacht de mengbediener - Modern, compact design dat de ruimte op het werlblad verkleint - Digitaal display en omhulsel met weinig inkepingen voor eenvoudige reiniging
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Spanningen in bruggen, barsten in de kunststof prothese en versplintering van de tanden behoren voortaan tot het verleden. Met de pneumatische uitbedbeitel Pillo worden tandtechnische restauraties voorzichtig, eenvoudig en snel uitgebed. Voordelen - Besparing van tijd en geld door krachtig en tegelijk voorzichtig uitbedden van delicate werkstukken (gietobjecten, protheses) - Absoluut onderhoudsvrij door speciaal olievrij mechanisme - Maximale bescherming van de gezondheid door geringe trillingsoverdracht op de gewrichten Details - Traploze vermogensregeling - Vier verschillende metalen vlakbeitels optioneel verkrijgbaar - Optimale, betrouwbare greep en hoog werkcomfort dankzij ergonomische vorm Inhoud Uitbedbeitel met vlakbeitel, 2 m aansluitslang, aansluitfilterset.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Spanningen in bruggen, breuken in de kunststof prothese en afgeschilferde tanden behoren voortaan tot het verleden. De Power pillo uitbedbeitel maakt een voorzichtig, moeiteloos en snel uitbedden mogelijk. Voordelen - Bespaart tijd en geld door een krachtig en tegelijk voorzichtig uitbedden van delicate structuren (gegoten objecten/protheses) - Onderhoudsvrij door het speciale olievrije mechanisme - Maximale bescherming van de gezondheid door geringe trillingsoverdracht op de scharnieren Kenmerken - De Power pillo heeft een grotere slagkracht, een rustiger loop en een snelkoppeling. Details - Traploze regeling van het vermogen - Vier verschillende metalen inzetstukken optioneel verkrijgbaar - De ergonomische vorm garandeert een optimale en stevige grip en een hoog comfort tijdens het werken.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.