Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Dupliceerkuvet

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  - Voor partiële prothesen - Geringe warmtegeleiding voor een spanningsvrij afkoelen van de dupliceermassa - Twee in het deksel van de cuvette geïntegreerde wiggen voorkomen rotatie en zorgen ervoor dat de vorm goed in de cuvette teruggeplaatst wordt. - De Kombi-dupliceercuvetten zijn perfect aangepast aan de Bego-moffelvormers.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. Prijzen aan het laden
 4. Prijzen aan het laden
  Een nauwkeurige reproductie, materiaalbesparing, vormstabiliteit en gebruiksgemak vormen de kenmerken van het Wirosil-dupliceercuvettesysteem dat bestaat uit: - de sokkel waarop het model staat; - de manchet die optimaal aangepast is aan boven- en onderkaakmodellen; - het stabilisatie-element dat bepalend is voor de precisie na het wegnemen van het meestermodel; - drie verwisselbare gehemelte-inzetelementen die de afdrukprecisie verhogen en door hun flexibele positie voor een heel zuinig gebruik van silicone zorgen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.