Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Onedel - Frames

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardige legering voor metalen frames met een hoge elasticiteit en sterkte en goede frees- en polijsteigenschappen. Voordelen - Uitzonderlijke elasticiteit - Zeer goede corrosiebestendigheid - Eenvoudig te bewerken en te polijsten - Laserlassen en solderen mogelijk.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Edelmetaalvrije legering voor metalen frames met een hoge elasticiteit, geschikt voor laserlassen. Heraenium Laser kenmerkt zich ook door een hoge hardheid en een uitstekend elastisch herstel Voordelen - Hoge hardheid - Zeer laag koolstofgehalte - Eenvoudig te solderen, zelfs bij beperkte plaatsruimte - Direct laserlassen mogelijk zonder additieven.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Edelmetaalvrije legering voor metalen frames, bijzonder geschikt voor fijne constructies. Voordelen - Zeer hoge hardheid - Hoge elasticiteit - Uitstekend herstellend vermogen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden

  Een modelgietlegering op CoCrMo-basis, ideaal voor suprastructuren vanwege de hoge hardheid.


  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Universele CoCr-modelgietlegering, bijzonder geschikt om te laserlassen. Universeel inzetbaar in het totale gebied van de frame- en combitechniek voor starre constructies met een bijzonder hoge hardheid.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Universele legering voor continugieten. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Geschikt voor laserlassen.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Dankzij de hoge rekgrens en treksterkte is deze legering ideaal voor combinatiewerkstukken. Uitstekende gieteigenschappen door de speciale samenstelling op basis van silicium en koolstof. Lage warmtegeleiding voor groot draagcomfort bij de patiënt. Biocompatibel en bestand tegen corrosie.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Chroom-kobaltlegering, speciaal ontwikkeld voor het laserlassen. Breed indicatiegebied voor betrouwbare toepassing in de modelgiettechniek en voor combinatiewerkstukken. Het gecontroleerde koolstofgehalte en de toevoeging van tantaal zorgen voor uitstekende laserlaseigenschappen, zelfs in extreme situaties. Lage warmtegeleiding voor hoog draagcomfort bij de patiënt. Dankzij de breukrek van 8 % kunnen de klemmen moeiteloos geactiveerd worden. Biocompatibel en bestand tegen corrosie.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Verbeterde versie van de toplegering Wironium, kan universeel gebruikt worden voor combinatiewerk en klemmenprotheses. Eenvoudige verwerking met het Bego-modelgietsysteem. Lage warmtegeleiding voor meer draagcomfort bij de patiënt. Hogere breukgrens en elasticiteitsmodulus voor grotere weerstand tegen eventuele vervormingen door kauwkrachten. De hoge rekgrens herleidt het risico op breuken van de klem tot een minimum. Het gecontroleerde koolstofgehalte zorgt voor uitstekende laserlaseigenschappen. Biocompatibel en bestand tegen corrosie.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Chroom-kobalt-modelgietlegering. Ideaal wanneer een legering met een hogere weerstand en geringere breukrek gebruikt moet worden. Bijzonder slanke vormgeving mogelijk – voor meer draagcomfort bij de patiënt. Gereduceerd gehalte aan koolstof – bijzonder geschikt voor laserlassen. Biocompatibel en bestand tegen corrosie.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.