Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Transparante, conische moffelring en sokkel voor een eenvoudig plaatsen en verwijderen van objecten in alle courante perseenheden.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Dit moffelinlegsel is niet van keramische vezels, maar van glazige (amorfe) calcium-silicaatvezels gemaakt. De vezels zijn biologisch afbreekbaar. De ingeademde stofdeeltjes worden in slechts enkele dagen in de long opgelost en door het lichaam afgescheiden. Te gebruiken tot 1000 °C. Gelijkwaardig met het traditionele keramiekvlies.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Durofluid wordt koud gebruikt en dringt bijzonder goed in het oppervlak van de duplicaatmodellen tijdens het uitharden. De modellen worden hard en glad.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Moffelringliner
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Voor Millenium, Neutrodyn-Easyti, Century, Ally en Stellor gietapparaten. Voor opbaklegeringen/NEM.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Het IPS-moffelsysteem bestaat uit een moffelmal en een moffelbasis en wordt gebruikt om de gemodelleerde restauraties van een gietkanaal te voorzien. De 100 g- en 200 g-moffels worden gebruikt voor IPS e.max Press, ZirPress en InLine PoM. Het moffelsysteem à 300 g wordt enkel gebruikt voor IPS ZirPress en IPS InLine PoM.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Herbruikbare siliconering voor het inbedden van IPS Empress- en IPS e.max-restauraties. Makkelijk schoon te maken onder stromend water.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Speciale lak voor de modelgiettechniek. Voor het gladmaken, verharden en verkleven van het modeloppervlak. Makkelijk aan te brengen door opspuiten, vervangt het dompelbad.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
  De vorm van de keramische smeltkroes voor Nautilus FC is gepatenteerd als driedimensionaal merk. De kroes bestaat uit de innovatieve ontwikkeling van een speciale keramiek bestand tegen hoge temperaturen en biedt talrijke voordelen vergeleken met traditionele keramische kroezen. De uiterst homogene structuur van de keramiek draagt bij tot het verkrijgen van een constant reproduceerbare nauwkeurigheid. Het buitengewoon gladde oppervlak van de keramiek bevordert het uitvloeien van de gesmolten massa. De hoge thermische schokweerstand waarborgt de lange levensduur van de keramische gietkroes voor Nautilus FC.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Inlegsel voor moffelring.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
 14. Prijzen aan het laden
  Snelinbedsysteem uit schokbestendige kunststof.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Geschikt voor alle Dentaurum gietcilinders en dupliceercuvetten (klein, middel, groot).
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Voor frames - Meermaals te gebruiken - Bevordert de expansie van de inbedmassa.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.