Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

LEGERINGEN

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Ronde titaandraad voor een veilig solderen van titaanstructuren met behulp van de laserlas- of plasmalastechniek.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Ronde titanium blanks uit zuiver titanium om te gieten in het Doramatic-titaniumgietsysteem. Voordelen - Biocompatibel - Hoge stabiliteit, rekgrens en treksterkte - Geschikt voor porseleinverblending.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Soldeerstaafjes voor alle chroom-kobalt-modelgietlegeringen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  De edelmetaalvrije kobalt-chroomlegering Colado CC is een betaalbaar alternatief voor edelmetaallegeringen. Colado CC is vooral geschikt voor veneers van keramiek en composiet. Voordelen Breed spectrum aan indicaties, vooral geschikt voor implantaatsuprastructuren en de perstechniek Uitstekende hechtsterkte met veneermaterialen (keramiek en composieten) Uitstekende smelt- en gieteigenschappen, voor een homogene microstructuur Comfortabele bewerkings- en polijsteigenschappen Geteste en gecertificeerde biocompatibiliteit (hoge corrosiebestendigheid) Compatibiliteit is afgestemd op het productsysteem van Ivoclar Vivadent Indicaties Volledige kronen, telescoop- en conuskronen, wortelkanaalstiften, bruggen met een korte of lange overspanning, implantaatsuprastructuren, frames Samenstelling Co 59,0 - Cr 25,5 - Mo 5,5 - W 5,0 - Ga 3,2 - Si < 1,0 - Nb < 1,0 - Fe < 1,0 - B < 1,0.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Het ideale soldeer voor Heraenium-legeringen. Koolstofvrij, voor passieve en scheurvrije soldeerverbindingen.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardige, palladiumvrije edelmetaallegering met hoge elasticiteit.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Klassieke modelgietlegering met een optimale hardheid en elasticiteit. Voordelen - Hoge hardheid, goede elasticiteit - Uitstekend vloeidrag en vullend vermogen.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardige legering voor metalen frames met een hoge elasticiteit en sterkte en goede frees- en polijsteigenschappen. Voordelen - Uitzonderlijke elasticiteit - Zeer goede corrosiebestendigheid - Eenvoudig te bewerken en te polijsten - Laserlassen en solderen mogelijk.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Edelmetaalvrije legering voor metalen frames met een hoge elasticiteit, geschikt voor laserlassen. Heraenium Laser kenmerkt zich ook door een hoge hardheid en een uitstekend elastisch herstel Voordelen - Hoge hardheid - Zeer laag koolstofgehalte - Eenvoudig te solderen, zelfs bij beperkte plaatsruimte - Direct laserlassen mogelijk zonder additieven.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Nikkel-chroomlegering voor gebruik met klassieke keramiekmassa's zoals HeraCeram en composieten zoals Signum, conform de normen EN ISO 9693 en 22674. Heraenium NA is vrij van beryllium en cadmium. Deze edelmetaalvrije legering is corrosiebestendig en eenvoudig te beslijpen dankzij de gemiddelde hardheid. Het gebruik van een klassieke keramiekmassa leidt tot perfect passende, esthetische gebitsprotheses. Voordelen - Hoge bestendigheid - Vrij van beryllium en cadmium - Optimale hardheid - Thermische uitzettingscoëfficiënt aangepast aan klassieke keramiekmassa's.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Soldeer op basis van chroom-kobalt, conform de norm EN ISO 9333. Soldeer voor alle edelmetaalvrije CrCo-opbaklegeringen voor hoogsmeltend keramiek in het conventionele TEC-bereik.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Edelmetaalvrije legering voor metalen frames, bijzonder geschikt voor fijne constructies. Voordelen - Zeer hoge hardheid - Hoge elasticiteit - Uitstekend herstellend vermogen.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  CrCo-opbaklegering voor kronen en bruggen die met keramiek of kunststof opgebakken worden. Heraenium P biedt een goede hechting op keramiek, uitstekende fysische eigenschappen en een groot toepassingsgebied. Voordelen - Vrij van beryllium, cadmium, nikkel en lood - Goede corrosiebestendigheid - Eenvoudig te polijsten - Kan gelaserlast en gesoldeerd worden Indicaties - Kapjes, kronen - Bruggen met kleine of grote spanwijdte - Verblending met keramiek (bijv. HeraCeram) of kunststof (bijv. Signum).
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Soldeer op basis van chroom-kobalt, conform de norm EN ISO 9333. Voordelen - Soldeerstaafjes voor alle edelmetaalvrije CrCo-opbaklegeringen voor hoogsmeltend keramiek in het conventionele TEC-bereik - Bijzonder geschikt voor Heraenium P en Heraenium Pw - Vrij van beryllium en cadmium.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  CrCo-opbaklegering voor kronen en bruggen die met keramiek of kunststof opgebakken worden. Heraenium Pw biedt een goede hechting op keramiek, uitstekende fysische eigenschappen en een groot toepassingsgebied. Door de lage hardheid kan de legering eenvoudig worden bewerkt. Voordelen - Vrij van beryllium, cadmium, nikkel en lood - Goede corrosiebestendigheid - Gemiddelde hardheid (zachter dan Heraenium P) - Eenvoudig te bewerken en te polijsten - Goede eindglans - Kan gelaserlast en gesoldeerd worden Indicaties - Kapjes, kronen - Bruggen met kleine of grote spanwijdte - Verblending met keramiek (bijv. HeraCeram) of kunststof (bijv. Signum).
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Voor het solderen van edelmetaallegeringen en van edelmetaal op chroom-kobalt of nikkel-chroom. Maakt tussentijds solderen overbodig en zorgt voor sterke, hoog belastbare verbindingen. Ook geschikt voor het solderen van metaalkeramische legeringen in de oven na het opbakken van porselein.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.