Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Zandstralen

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De Basic classic is de voordelige introductie tot de professionele fijnstraaltechniek; een compact apparaat met tot 2 tanks in de basisuitvoering. Voordelen - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Zonder gereedschap uitbreidbaar naar 2 tanks - Efficiënt werken door middel van keuzeschakelaar van de tanks in het binnenste van de straalkamer Details Kan door de compacte afmetingen zelfs bij minimale plaatsruimte geïnstalleerd worden. De twee straaltanks voldoen aan de gebruikelijke vereisten in de tandtechniek, bv. voor edelmetaal en keramiek met straalmiddelen van 25-70 μm en 70-250 μm. Inhoud Incl. 2 straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met 2 tanks. Met gelijkmatige gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van oppervlakken en effectieve verwijdering bij gelijktijdige bescherming van het object. Voordelen - Het zeer lage verbruik kan uw kosten voor straalmiddel met wel 80 % verlagen - De gepatenteerde mengkamer maakt exact werken mogelijk - Goede controle dankzij groot zichtveld - Optimaal contrast op alle objecten en goed verlichte straalkamer dankzij ledtechnologie - Daglicht met 4800 Lux voor ontspannen werken zonder vermoeidheid - Ergonomische geleiding van de slang voor goed zicht - Keuzeschakelaar voor de tank in het binnenste van de straalkamer - Speciale boorcarbide-straalpijp voor zeer hoge levensduur
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met gelijkmatige, gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van het oppervlak en een doelmatige materiaalverwijdering, waarbij het object beschermd wordt.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met een gelijkmatige, gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van het oppervlak en een effectieve materiaalverwijdering, waarbij het object beschermd wordt. Voordelen - Zeer zuinig in het verbruik, zorgt voor een reductie van de kosten voor straalmiddel van wel 80 % - Gepatenteerde mengkamer voor nauwkeurig werken - Goede controle door groot zichtveld - Optimaal contrast bij alle objecten en helder verlichte straalkamer door ledtechnologie - Daglicht van 4800 lux, voor ontspannen werken zonder vermoeid te raken - Ergonomische slanggeleiding voor goed zicht - Reservoirkeuzeschakelaar binnenin de straalkamer - Speciale hardmetalen IT-spuitmonden voor zeer hoge levensduur.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Het Basic master fijnstraalapparaat is een echte plaatsbespaarder en biedt een groot bewegingscomfort. Het apparaat is uitgerust met 2 tanks. Voordelen - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Ruime straalkamer voor maximale bewegingsvrijheid - Ventilatiesleuven voor optimale ventilatie van de straalkamer en helder zicht (PerfectView-concept) Details De Basic master is vooral geschikt voor laboratoria die een grotere werklast verwachten. De vele extra's op het vlak van ergonomie, ventilatie en lange levensduur zorgen voor een optimaal en continu gebruik van het apparaat. Eveneens met twee straaltanks voor alle gebruikelijke vereisten in de tandtechniek, bv. voor edelmetaal en keramiek met straalmiddelen van 25-70 μm en 70-250 μm. Inhoud Incl. straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Gebruiksvriendelijk, flexibel fijnstraalapparaat van topklasse met 2-4 tanks. Voordelen - Eenvoudige uitbreiding met een extra tank zonder gereedsschap via snelkoppelingen en systeem met kleurcodering - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Eenvoudige reiniging van handen en objecten door geïntegreerde blaaskop Details De Basic quattro maakt meerdere toepassingen tegelijk in een compacte ruimte mogelijk, zoals oppervlaktebehandeling, uitbedden en voorbereiden van metalen frames voor de oxidebrand. Uitrusting achteraf De Basic quattro kan snel met tot vier tanks uitgerust worden, bv. met de volgende indeling: 50 μm Cobra, 50 μm Rolloblast, 90-125 μm Cobra en 250 μm Cobra. Inhoud Incl. straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Professioneel, gebruiksvriendelijk fijnstraalapparaat met 2-4 tanks. Voor een nauwkeurig en veilig gebruik bij iedere toepassing. Voordelen - Gecontroleerd en exact afstralen van fijn gestructureerde objecten door geïntegreerde snelstoptechnologie ‚IS‘ (Immediate Stop) – starten/stoppen van het afstralen in slechts enkele seconden - Nauwkeurig en betrouwbaar werken met maximale kostenbesparingen dankzij unieke mengkamertechnologie - Snel en veilig werken met behulp van individuele regeling en aanduiding van de druk op iedere tank Inhoud Incl. 2 straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden

  Te gebruiken als automatische en handmatige zandstraler. De automatische straalmiddelomloop wordt vrijgehouden van inbedmassa door een uitneembare zeef aan de zijkant. Gelijktijdig afstralen van maximaal tien gietobjecten in de draaibare mand. Krachtige injector met spuitmond van boorcarbide, die gemakkelijk uit de houder kan worden genomen en via de voetschakelaar kan worden bediend. Met krachtige, stille afzuiging.
  Voordelen
  - Superkrachtige spuitmond van boorcarbid
  - Fijn te regelen drukregelaar
  - Grote en helder verlichte straalruimte
  - Zeer effectieve afzuiginstallatie met ventilator, ultrafijne filtertechniek en geforceerde uitschakeling
  - Altijd stofvrij door optimale luchtgeleiding
  - rote frontklep voor het vullen van de straalmand


  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Ducatron Quattro is geschikt voor het gieten van alle dentaallegeringen, met uitzondering van titanium. Kenmerken - Hoge startsnelheid - Aanpassing van de riemspanning is overbodig - Geluidsarm - Stand-alone model, enkel stopcontact met aarding 10/16 A nodig - Koelsysteem met gesloten circuit - Compact en toch stevig, gemakkelijk te installeren op de werkplek.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Compacte combinatie van omloopstraler en fijnstraler. Een voordelige en multifunctionele oplossing voor alle straalwerkzaamheden in de tandtechniek. Voordelen - Uitbreidbaar van 1 tot 4 straaltanks - Afzonderlijk regelbare omloopstraalkop met geïntegreerd Venturi-principe voor een gelijkmatig en efficiënt afstralen - 50 % minder verbruik van straalmiddel.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Het ideale omloopstraalapparaat voor een voordelig afstralen. Kan zowel automatisch als manueel gebruikt worden. Voordelen - Exacte instelling van de essentiële straalparameters (druk, tijd, korrelgrootte) - Grote bewegingsvrijheid door eenvoudig weg te nemen straalkorf.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.