Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Kleefmiddelen

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden

  Vormt een isolerende laag tussen kunststof model en Orthocryl®/Orthocryl® LC.


  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Hechtmiddel voor het creëren van een chemische verbinding tussen de kunststof tanden en de prothesekunststof.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Speciale, visceuze lijm voor het sluiten van grote openingen in gips, metaal, kunststof en porselein. Voordelen - Stevige grip bij het kleven van pins - Langere uithardingstijd voor een makkelijk positioneren van de te kleven onderdelen - Viscositeit 100 mPas.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Tijdelijke fixatiegel voor keramiek, zirkoniumoxide en metaalkeramiek. Fixeert facetten, kapjes en kronen op de stomp. 100% organisch, restloos verbrandbaar. Witte kleur voor eenvoudige visuele controle. Geen droogtijd.
  Lees verder
 5. Heliobond 11 g
  IVOCLAR VIVADENT
  1031467
  Prijzen aan het laden

  Het lichtuithardende hechtmiddel Heliobond optimaliseert het etsen van glazuur in combinatie met alle lichtuithardende vulmaterialen.

  Voordelen
  - Voor optimale randaansluiting tussen element en composiet, wanneer bij het aanbrengen de glazuuretstechniek wordt toegepast
  - Bewaren bij kamertemperatuur

  Indicaties
  - Hechtmiddel voor glazuurbonding
  - Samen met Syntac ook geschikt voor dentinebonding
  - Cementeren van gebitsjuwelen, bijv. Skyce
  - Transparante verzegeling van fissuren en restauraties
  - Als hechtlaag voor het herstellen van composietwerkstukken, kroon- en brugrestauraties


  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  HeraCeram NP-Primer zorgt voor een betrouwbare metaal-keramiek-hechting en duurzame keramische fineren op structuren uit niet-edelmetaal. De bonding behandelt onedele oppervlakken door het voorkomen van ongecontroleerde overmatige oxidatie en zorgt voor een perfecte bevochtiging van het frame met opaker.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Gel voor tijdelijke fixatie. Een kleine druppel op de stomp volstaat voor het tijdelijk fixeren van facetten en volkeramische restauraties op het model. Deze gel is bijzonder geschikt voor het controleren van de contactpunten, het aanbrengen van correctiemassa's alsook voor het bevestigen van antagonisten. De transparante gel verandert de kleur niet, lost volledig op in water en is restloos verbrandbaar.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Zeer dunvloeibare, speciale lijm voor het verzegelen van gipsmodellen. Voordelen - Aanbrengen in een dunne laag - Verharden van het oppervlak van stompen, kaakwallen en antagonisten - Gladmaken van ruwe oppervlakken van het model.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Vloeibare modelleerkunststof op cyanoacrylaatbasis met spray-activator. Voor het fixeren van attachementen en het kleven van kronen bij het maken van een soldeerbasis.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Vloeibare modelleerkunststof op cyanoacrylaatbasis met spray-activator. Voor het fixeren van attachementen en het kleven van kronen bij het maken van een soldeerbasis.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Activatorspray voor cyanoacrylaatlijm.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Cyanoacrylaatlijm
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Voor een betrouwbare en duurzame hechting tussen kunststof of composiet en metaal. Voordelen - Zeer hoge kleefkracht - Betrouwbaar en duurzaam - Geen bijkomende lichtuitharding Indicaties - Chemische hechting bij composietverblendingen - Duurzame hechting: kunststof/composiet met metaal
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Universele secondenlijm voor gips, metaal, kunststof en keramiek. Voordelen - Geschikt voor het kleven van vers en droog gips - Universeel te gebruiken - Viscositeit: 15 mPas.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Snelhardende secondenlijm voor gips, metaal, kunststof en keramiek. Voordelen - Geschikt voor het kleven van droog gips - Snelle uitharding - Viscositeit: 18 mPas.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Anaërobe secondelijm op basis van cyanoacrylaat. - Viscositeit 20-40 mPas - Zeer vloeibaar - Uitstekende kleefkracht - Gepatenteerde vergrendeling
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.