Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Burnout modelleerkunststof

Tonen als Lijst Foto-tabel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende, MMA-vrije gel. Restloos verbrandbaar en vormstabiel. Hardt altijd uit, ook in dikkere lagen. Kan met conventionele of lichtuithardende was gecombineerd worden. Geleverd met 10 applicatienaaldjes.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Ingenieuze magneet voor het verzamelen van roestvrij stalen granulaat. De korrels worden sterk aangetrokken, maar hoeven niet van de magneet getrokken te worden. Eén keer aan de hendel trekken en de korrels vallen er weer af.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Deze was wordt gebruikt voor het uitblokken van ondersnijdingen, caviteiten of fouten in gipsmodellen in de modelgiet- en kroontechniek. Voordelen - Geen vormverandering bij thermische belasting - Ideaal bij het dupliceren met gel of agar-agar - Zeer goede hechting, ook op vochtige modellen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Anatomische, conisch gevormde klemmen uit makkelijk aan te passen was. Ook verkrijgbaar in zelfklevende versie. Voordelen - Grote drukstabiliteit voorkomt samendrukken van de vorm en structuur - Spanningsvrij plaatsen en aanpassen - Uiterst glad oppervlak zonder porositeiten of krimpholtes.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Eenvoudig en kreukvrij aanbrengen. Stevige hechting aan het inbedmassamodel en restloos verbrandbaar. De hoge transparantie van de was zorgt voor optimale zichtbaarheid van de markeringen op het meestermodel, zodat onnodige en tijdrovende correcties van de wasmodellatie vermeden worden.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Beproefde was voor modelgietbases in de bovenkaak. Eenvoudig aan te passen en goede hechting met het inbedmassamodel zonder bijkomend waskleefmiddel. De generfde gietwas kan individueel aangepast worden. De nerven bevorderen het vasthechten van voedselresten aan de basis van het gietwerkstuk en verbeteren het tastgevoel van de tong.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Palavit G is een zelfuithardende, tweecomponenten-modelleerkunststof die wordt verkregen uit poeder en vloeistof. Bijzonder geschikt voor het efficiënt vervaardigen van allerlei soorten gietstukken. Voordelen - Individuele verwerking met borstel- of wastechniek - Stabiele, nauwkeurige pasvorm van de werkstukken - Restloos uitbranden - Uitstekend te beslijpen - Optische controle van de dikte van de lagen (rode kleur).
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Kunststof sjablonen voor het modelleren van frames Voordelen - Ongeëvenaarde kwaliteit door de samenstelling en het fabricageprocédé - Bijzonder geschikt voor het modelleren van frames - Uitstekende vormvastheid en goede hechting met het model - Kan gebruikt worden op een koud model met het kleefmiddel Colform of op een warm model (model voorverwarmen tot 38/40 °C) zonder kleefmiddel - Houdbaarheid van 2 jaar bij bewaring in een doos op ca. 20 °C - Laat geen resten achter na opbakken in de oven.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  De beproefde wasprofielstaven vereenvoudigen het individualiseren van de wasmodellatie voor een breed spectrum aan dentale indicaties. De wasprofielen zijn zeer goed vormbaar, restloos verbrandbaar, verbuigen niet, en kunnen gemakkelijk op het inbedmassamodel bevestigd worden. De samenstelling van de was biedt een hoge interne stabiliteit en een buitengewone bescherming tegen onopzettelijk vervormen en samendrukken tijdens het buigen.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Deze was werd ontwikkeld voor het uitblokken van ondersnijdingen, het aanbrengen van klemschouders en het ontlasten van kritische zones op het model. Deze harde en vormbestendige uitblokwas is goed te schaven en te snijden, en zorgt daarbij voor een zuivere reproductie van de klemschouders op het inbedmassamodel. Betrouwbaarheid en weerstand tijdens het dupliceren, zelfs bij hoge temperaturen.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  De voorbereidingswas is bijzonder soepel en kan daardoor perfect en goed hechtend aan het meestermodel worden aangepast, waarbij het gebruik van een bijkomend waskleefmiddel overbodig wordt. De buitengewone vormstabiliteit en randsterkte van de voorbereidingswas verzekert een optimale verwerking met de dupliceergel. Het eenvoudige wegnemen van het meestermodel na het dupliceren completeert de gebruiksvriendelijke verwerking.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Met het wasretentiegaas kunnen op eenvoudige en efficiënte wijze retenties op volledige of partiële prothesen gevormd worden. Ze verzekeren een veilige en duurzame verbinding tussen kunststof en prothesebasis. De waselementen met grote retenties maken een aanzienlijke materiaalbesparing mogelijk.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Voor een stevige bevestiging van de kunststof zadels op partiële protheses in de onderkaak.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Tijdwinst bij het modelleren van frameprotheses met grote zadels voor de bovenkaak. Bijzonder praktisch, omdat de afsluitstrip naar wens aangepast kan worden door het inkorten van de punten van de retenties. De was is zo soepel dat deze gemakkelijk in de gewenste vorm op het duplicaatmodel gebracht kan worden.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Deze voorgevormde klemmenprofielen vereenvoudigen het modelleren en besparen tijd. Het inkorten van de wasvorm biedt vele variatiemogelijkheden.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  De halfdruppelvormige doorsnede verhindert de afzetting van voedselresten op molaren en premolaren, en verhoogt de stabiliteit over de volledige lengte van de klem. Al met al een bijzonder slank klemmenprofiel met goede acceptatie door patiënten.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.