Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Meetinstrumenten

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De Alameter is een handig hulpmiddel om de juiste tandvorm van PhysioSet® TCR Resin en PhysioSet® CT Porcelain te bepalen. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat er een verband bestaat tussen de neusvleugelbreedte en de tandvorm van de patiënt. De Alameter meet de neusbreedte en berekent automatisch de ideale tandvorm. Voordelen - Gebruiksvriendelijk - Snelle keuze van de tandvorm.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. Prijzen aan het laden
  Bescherminserts voor de Alma Gauge hoogtemeter.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Ideaal voor het kopiëren van bestaande protheses en het meten van hoogte van registratieranden.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
 8. Prijzen aan het laden
  Precisiemeetinstrument, afleesbaar aan twee kanten. Voordelen - Speciaal roestvrij staal - Smalle meetpunten - Meetnauwkeurigheid tot 0,1 mm en meetbereik van 0 tot 10 mm.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
 12. Prijzen aan het laden
 13. Prijzen aan het laden
  De ligging van de liplijn is een van de belangrijkste parameters bij het bepalen van de lengte van de frontelementen. De papillameter is het ideale hulpmiddel om de lengte van de bovenlip resp. de ligging van de liplijn te bepalen. Voordelen - Nauwkeurig aflezen van de liplengte - Eenvoudig hulpmiddel voor het bepalen van de lengte van de frontelementen - Steriliseerbaar.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Doseerder uit roestvrij staal voor een precies en zuinig afmeten van porseleinpoeders. Voordelen - Slanke vorm voor optimale toegang tot kleine flesjes - Voor een individueel reproduceren van porseleinmengsels - Met 4 verschillende lepelformaten: 0,02 g, 0,05 g, 0,10 g, 0,40 g.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
 16. Prijzen aan het laden
  Met het kaakkamprofiel kunt u de tanden juist plaatsen, omdat ook bij een aangebracht wassjabloon het kaakkamverloop gemakkelijk herkenbaar is. Markeert het verloop van de kaakkam op de modelsokkel.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.