Arseus Lab Digital

Arseus Lab Digital 

Een unieke digitale oplossing op maat van uw lab

Hoe kunnen wij u helpen?

Icoon advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Onze productspecialisten bieden advies en begeleiding in uw digitale traject. Ze helpen u bij het kiezen van de CAD/CAM- apparatuur, -software en -materialen die aansluiten bij de behoeften en het budget van uw lab.

Icoon training

Demo's en training

Onze CAD/CAM-engineers geven na een aankoop standaard- en uitgebreide trainingen in onze eigen trainingscentra of bij u in het lab, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw apparatuur en software.

Icoon support

Helpdesk

Voor CAD/CAM-ondersteuning, hulp bij hardware- en softwareproblemen, aanvragen en verlengen van licenties, en informatie over softwarepakketten kunt u bij onze CAD/CAM-helpdesk terecht. 

Maak kennis met ons CAD/CAM-team

Foto Simon HotterFoto Simon Hotter

Simon Hotter

 +31 (0)61 377 73 95

Sales Manager Digital

Foto Marie-Claire BossaerFoto Marie-Claire Bossaer

Marie-Claire Bossaer

 +32 (0)478 26 97 90

Sales Manager Digital

Foto Bryan CruzFoto Bryan Cruz

 Bryan Cruz

 +32 (0)78 25 04 50

CAD/CAM Specialist Support regio Vlaanderen

Foto Thibault de MarcheFoto Thibault de Marche

Thibault De Marche

 +32 (0)78 25 04 46

CAD/CAM Specialist Support regio Wallonië

Foto Simon en Marie-ClaireFoto Simon en Marie-Claire

Wie zijn wij?

Onze 3 CAD/CAM-productspecialisten, Simon, Marie-Claire en Harry, focussen zich volledig op het adviseren en begeleiden van labs in het digitale proces. Met hun jarenlange ervaring hebben ze de nodige kennis om u te helpen bij uw digitale plannen en wensen. Of u nu een starter bent in de digitale wereld of al jaren digitaal werkt.

Ook service en ondersteuning na de aankoop zijn zeer belangrijk. Lars, Rafik, Bryan en Thibault, onze 4 CAD/CAM Support-specialisten zorgen voor een professionele installatie en training en ondersteunen u maximaal in het dagelijks gebruik van de bij Arseus Lab aangeschafte digitale apparatuur. Onze eigen CAD/CAM-helpdesk ondersteunt u bovendien op elk vlak waar u na de aankoop tegenaan mocht lopen. Onze service wordt voortdurend geoptimaliseerd en aangepast aan de wensen en signalen uit de markt.

Verbeter uw productiviteit met onze CAD/CAM-apparatuur

Kwaliteitsvolle merken met een gevalideerde workflow

Met ons uitgebreide gamma topmerken kunnen we een breed scala aan CAD/CAM-apparaten, -software en -materialen leveren. Of u nu traditioneel met CAD/CAM wilt combineren of uw volledige lab wilt digitaliseren, er zijn talloze opties. Bij het samenstellen en uitbreiden van ons assortiment kiezen we steeds voor apparaten met een gevalideerde workflow en kwalitatief hoogwaardige materialen. 

Onze A-merken

Amann Girrbach

Asiga

DG Shape

Dreve

Formlabs

Ivoclar

NextDent

 

3Shape

Ugin

VITA

Zirlux

 

Foto technische dienstFoto technische dienst

Herstellingen en onderhoud van uw apparatuur

Met uw aankoop bij Arseus Lab Digital kiest u voor een professionele organisatie en kwalitatief hoogwaardige apparaten. En heeft u daarbij toch ondersteuning nodig, dan staat de technische dienst van Arseus Lab voor u klaar. Ons team van ervaren servicetechnici ondersteunt u bij uw vragen, reparaties en het jaarlijkse onderhoud van uw apparatuur. En met het Arseus Lab Serviceplan biedt onze technische dienst u een professionele oplossing door preventief onderhoud.

Voor elke toepassing de juiste verbruiksgoederen

 • Acetal
 • Cast
 • Cobalt-chrome
 • Composiet
 • Gum
 • Kroon- en brugwerk
 • Lbt
 • Lepel
 • Lithiumdisilicaat
 • Model
 • Peek
 • PMMA-prothesebasis
 • Prothese
 • Splint
 • Surgical guide
 • Tandenboog
 • Ti
 • Try-in
 • Wax
 • Zirkonium

Veelgestelde vragen

U kan bovenaan deze pagina het support-formulier invullen. Zo heeft onze helpdesk meteen alle nodige gegevens en kan u snel geholpen worden.

We starten met een uitgebreid intakegesprek om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen. Daarna bekijken we samen met u de mogelijkheden van apparatuur, software, materiaal, opleiding, service en ondersteuning en berekenen we, indien nodig, de ROI tijd zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten en hoe snel u dit terug hebt verdiend. Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt, plannen we de levering zorgvuldig samen met onze installatietechnici. Zodra uw apparatuur geleverd en correct geïnstalleerd is, komen onze CAD/CAM Support-specialisten naar uw lab om de training te geven.

Service is een heel uitgebreide dienst die wij constant proberen te optimaliseren en aan te passen aan de behoeftes van de markt. Als eerste hebben wij natuurlijk onze CAD/CAM Helpdesk, bemand door 4 gespecialiseerde CAD/CAM Support-specialisten. Zij ondersteunen via de telefoon, via Teamviewer maar ook ter plaatse in het lab als dat nodig is. Verder zetten wij ook heel sterk in op opleiding. De CAD/CAM-markt evolueert zo snel dat een permanente vorming nodig is. Met onze Arseus Lab Academy organiseren wij opleidingen voor zowel beginnende CAD/CAM-gebruikers als voor gevorderden en we organiseren CAD/CAM-gebruikersdagen.