Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Voor een eenvoudige en snelle individuele karakterisering van protheses in was.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Aluminiumwas met hoog percentage aluminium, voor nauwkeurige beetregistraties. Kan in warm water of boven een brander worden verhit, wordt na het afkoelen heel hard.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Speciale was voor het fixeren van protheseonderdelen en ter voorbereiding van reparatie- en soldeerwerkzaamheden. Voordelen - Optimale hechting op alle tandheelkundige materialen - Nauwkeurige voorbereiding van reparatie- en soldeerwerkzaamheden - Ideaal voor het fixeren en uitlijnen van gietkanalen en kant-en-klare wasonderdelen
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Harde, snelhardende was. Voor het repareren van waspatronen en het verkleven van twee waselementen. Ideaal om het gietkanaal met de vorm te verbinden.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Holle staafjes worden gebruikt als gietreservoir of als stabilisatie tijdens het aanbrengen van gietkanalen bij de preparatie of het gieten. Ze zijn geschikt voor metaalkeramiek bij edelmetaalvrije of edelmetaalgereduceerde legeringen, met name voor grote structuren met meerdere elementen.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Zachte, fijne kleefwasstaafjes
  Lees verder
 7. Parapost XP P751
  Coltene Whaledent
  1030712
  Prijzen aan het laden
  Voorgefabriceerde wortelstiften voor de directe/indirecte giettechniek.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
  Ontwikkeld voor het modelleren van restauraties met een hoge opaciteit en hardheid. Optimale gegevensgeneratie voor uiterst precieze dentale restauraties via de CAD/CAM-techniek.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Ook bekend als modelcement. Het uiteinde van de stick smelten met een gasvlam en gebruiken als kleefwas. Om te verwijderen, gewoon verwarmen en de was smelt weg zonder resten achter te laten.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Kleefwas. Het uiteinde van de stick smelten met een gasvlam en gebruiken als kleefwas. Om te verwijderen, gewoon verwarmen en de was smelt weg zonder resten achter te laten.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Deze was werd ontwikkeld voor het uitblokken van ondersnijdingen, het aanbrengen van klemschouders en het ontlasten van kritische zones op het model. Deze harde en vormbestendige uitblokwas is goed te schaven en te snijden, en zorgt daarbij voor een zuivere reproductie van de klemschouders op het inbedmassamodel. Betrouwbaarheid en weerstand tijdens het dupliceren, zelfs bij hoge temperaturen.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Tijdwinst bij het modelleren van frameprothesen met grote zadels voor de bovenkaak. Bijzonder praktisch, omdat de afsluitstrip naar wens aangepast kan worden door het inkorten van de punten van de retenties. De was is zo soepel dat deze gemakkelijk in de gewenste vorm op het duplicaatmodel gebracht kan worden.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.