Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Aluminiumwas met hoog percentage aluminium, voor nauwkeurige beetregistraties. Kan in warm water of boven een brander worden verhit, wordt na het afkoelen heel hard.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Spray om de scanbaarheid van afdrukken te optimaliseren. Omdat Cavex ScanSpray geen olie bevat, is het geschikt voor alle soorten afdrukmateriaal. Door toevoeging van titaniumdioxide zijn zelfs de kleinste details duidelijk zichtbaar. Breng een dun laagje Cavex ScanSpray aan op de afdruk voor een 100 % accuraat digitaal model. Inhoud van 200 ml voor ong. 200 applicaties.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Speciale was voor het fixeren van protheseonderdelen en ter voorbereiding van reparatie- en soldeerwerkzaamheden. Voordelen - Optimale hechting op alle tandheelkundige materialen - Nauwkeurige voorbereiding van reparatie- en soldeerwerkzaamheden - Ideaal voor het fixeren en uitlijnen van gietkanalen en kant-en-klare wasonderdelen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Harde, snelhardende was. Voor het repareren van waspatronen en het verkleven van twee waselementen. Ideaal om het gietkanaal met de vorm te verbinden.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Holle staafjes worden gebruikt als gietreservoir of als stabilisatie tijdens het aanbrengen van gietkanalen bij de preparatie of het gieten. Ze zijn geschikt voor metaalkeramiek bij edelmetaalvrije of edelmetaalgereduceerde legeringen, met name voor grote structuren met meerdere elementen.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Zachte, fijne kleefwasstaafjes.
  Lees verder
 7. Parapost XP P751
  Coltene Whaledent
  1030712
  Prijzen aan het laden
  Voorgefabriceerde wortelstiften voor de directe/indirecte giettechniek.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden

  Voorgefabriceerde wortelstiften voor de directe/indirecte giettechniek.


  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
  Ook bekend als modelcement. Het uiteinde van de stick smelten met een gasvlam en gebruiken als kleefwas. Om te verwijderen, gewoon verwarmen en de was smelt weg zonder resten achter te laten.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Kleefwas. Het uiteinde van de stick smelten met een gasvlam en gebruiken als kleefwas. Om te verwijderen, gewoon verwarmen en de was smelt weg zonder resten achter te laten.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.