Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

ARTICULATIE

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 179

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
 2. Prijzen aan het laden
  Te gebruiken met Adesso Split, Splitex en Quicksplit.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
 4. Prijzen aan het laden
 5. Prijzen aan het laden
  Thermoplastische tabletten op zelfklevende folie voor het bedekken van de metalen beetvork voor gezichtsboogregistratie.
  Lees verder
 6. Artex BN
  AMANN GIRRBACH
  1012273
  Prijzen aan het laden
  Het Artex®-basismodel - de voordelige versie van een professionele articulator. Eigenschappen: - Non-Arcon-middelwaarde-articulator - Hetzelfde basisconcept als alle Artex®-articulatoren - Precieze functiecomponenten van aluminium en roestvrij staal - Vaste condylus met 19 mm radius - Vaste gemiddelde condylusbaanhelling van 35° - Vaste Bennetthoek van 15° - Compatibel met alle Artex-toebehoren en het Artex-Carbon-gamma.
  Lees verder
 7. Artex CN
  AMANN GIRRBACH
  1012256
  Prijzen aan het laden
  Het non-Arcon-carbon-basismodel. Eigenschappen: - Van carbonmateriaal: licht, stabiel, ergonomisch en uiterst nauwkeurig - Eenvoudige en aangename hantering - 3 werkstanden zonder kantelen - Vaste gemiddelde condylusbaanhelling van 35° - Bennetthoek instelbaar van 0 tot 20°.
  Lees verder
 8. Artex CP/CPR
  AMANN GIRRBACH
  1107749
  Prijzen aan het laden
  Gedeeltelijk instelbare Arcon-articulator met 3 werkposities.
  Lees verder
 9. Artex CR
  AMANN GIRRBACH
  1012411
  Prijzen aan het laden
  Arcon-articulator voor modelbeheer en universeel apparaat voor diagnostiek en therapie. Wat de tandtechnicus in de articulator maakt, moet probleemloos functioneren bij de patiënt. Met de articulator kunnen de bewegingen van de patiënt nagebootst worden. De articulator is pijnloos voor de patiënt, wat het werk in de mond vermindert en het comfort voor de patiënt verhoogt. De reproduceerbare centrische relatie garandeert een zekere begin- en eindpositie van iedere beweging. Stoorcontacten onder de 20 µm kunnen met de Artex-articulator opgespoord, gecontroleerd en verholpen worden. Licht, stabiel, ergonomisch en uiterst precies – de Artex-articulator maakt het werk aan het model eenvoudiger en sneller. Praktijkgericht, betrouwbaar en voordelig. Hierdoor is Artex wereldwijd bekend en een van de meest gebruikte articulatoren geworden. Het Artex-gamma is modulair opgebouwd en beperkt zich tot absoluut noodzakelijke functies. Voordelen: - Biedt alle instelmogelijkheden om de vrije ruimten en bewegingspatronen van de patiënt te bereiken - Echte kauwsimulator voor praktijk en lab Extra functies: - Traploos instelbare sideshiftfunctie voor transversale vrije ruimte van 0 tot 1,5 mm (aan elke kant) - Traploos instelbare protrusie van 0 tot 6 mm - Traploos instelbare retrusie van 0 tot 2 mm - Afleiding ter ontlasting van de samengedrukte kaakgewrichten van 0 tot 3 mm - Ideaal voor modelanalyse en het maken en corrigeren van splints - Artex-carbon – licht, stabiel en perfect te hanteren – verenigt ook alle voordelen van de Artex CP - Condylusbaanhelling instelbaar tussen -20° en +60° - Bennetthoek instelbaar van -5° tot +30°.
  Lees verder
 10. Artex CR gold
  Amann Girrbach
  1127022
  Prijzen aan het laden

  Arcon-articulator voor modelbeheer en universeel apparaat voor diagnostiek en therapie. Wat de tandtechnicus in de articulator maakt, moet probleemloos functioneren bij de patiënt. Met de articulator kunnen de bewegingen van de patiënt nagebootst worden. De articulator is pijnloos voor de patiënt, wat het werk in de mond vermindert en het comfort voor de patiënt verhoogt. De reproduceerbare centrische relatie garandeert een zekere begin- en eindpositie van iedere beweging. Stoorcontacten onder de 20 µm kunnen met de Artex-articulator opgespoord, gecontroleerd en verholpen worden. Licht, stabiel, ergonomisch en uiterst precies – de Artex-articulator maakt het werk aan het model eenvoudiger en sneller. Praktijkgericht, betrouwbaar en voordelig. Hierdoor is Artex wereldwijd bekend en een van de meest gebruikte articulatoren geworden. Het Artex-gamma is modulair opgebouwd en beperkt zich tot absoluut noodzakelijke functies.

  Voordelen
  - Biedt alle instelmogelijkheden om de vrije ruimten en bewegingspatronen van de patiënt te bereiken
  - Echte kauwsimulator voor praktijk en lab

  Extra functies
  - Traploos instelbare sideshiftfunctie voor transversale vrije ruimte van 0 tot 1,5 mm (aan elke kant)
  - Traploos instelbare protrusie van 0 tot 6 mm
  - Traploos instelbare retrusie van 0 tot 2 mm
  - Afleiding ter ontlasting van de samengedrukte kaakgewrichten van 0 tot 3 mm
  - Ideaal voor modelanalyse en het maken en corrigeren van splints
  - Artex-carbon – licht, stabiel en perfect te hanteren – verenigt ook alle voordelen van de Artex CP
  - Condylusbaanhelling instelbaar tussen -20° en +60°
  - Bennetthoek instelbaar van -5° tot +30°


  Lees verder
 11. Artex CT
  AMANN GIRRBACH
  1012260
  Prijzen aan het laden
  Het non-Arcon werkpaard. Eigenschappen: - Deels instelbare non-Arcon-articulator - Van carbonmateriaal: licht en stabiel, voor een optimale hantering - Helling van condylusbaan instelbaar van -15° tot +60° - Bennetthoek instelbaar van 0° tot +20° .
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  De Artex®-gezichtsboog overtuigt niet alleen door zijn eenvoudige hantering, maar maakt ook een snel en voordelig werken mogelijk: in slechts twee minuten wordt de relatie tussen schedel en as vastgelegd volgens de anatomie van de patiënt. Een onmisbaar instrument bij de functionele diagnostiek en behandeling, dat de slijptijd bij de patiënt aanzienlijk verkort. Voordelen - Relatie schedel/as in slechts twee minuten vastgelegd volgens de anatomie van de patiënt - Snelle en zekere 3D-gewrichtssteun - De overdracht van schedel en as van de bovenkaak in de articulator brengt de echte kaakpositie nauwkeurig over in de articulator en vermindert de tijd van het beslijpen bij de patiënt aanzienlijk - Betrouwbare reproductie van de arbitraire aspositie met de glabella neussteun met veer.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Artex incisaalstift pin.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
 15. Prijzen aan het laden
 16. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 179

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.