Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Accessoires

Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. 3C-BOND 20 g
  Ceka Preci-Line
  1001238
  Prijzen aan het laden
  Bondingmateriaal om porselein op te bakken op titaan- en edelmetaalvrije legeringen (Cr-Co-Mo en Ni-Cr)
  Lees verder
 2. CEKA BOND 5 ml
  Ceka Preci-Line
  1001320
  Prijzen aan het laden
  Anaëroob borgmiddel om spontaan losschroeven van verschroefde onderdelen te verhinderen. De onderdelen kunnen met de geschikte instrumenten steeds losgeschroefd worden.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Zelfuithardende bevestigingscomposiet voor de bevestiging van indirecte restauraties. Dit universele kleefmiddel is geschikt voor diverse dentaalmaterialen: zirkoniumoxide, porselein, composiet, titanium, edelmetaal- en edelmetaalvrije legeringen. Steeds te gebruiken in combinatie met CEKA Multi Primer. Typische toepassingen: kleven van titaanbasissen, van cilinders in implantaatconstructies en van attachementen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Uitsluitend voor gebruik in het laboratorium.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  CEKA Multi Primer bevat de nieuwste monomeerformule voor een betere kleefverbinding tussen dentale kunstharsen en composieten, implantaatabutments, zirkoniumoxide, porselein, metalen frames, precisieattachementen en orthodontische hulpmiddelen.
  Lees verder
 6. CEKA Multi Set
  Ceka Preci-Line
  1030263
  Prijzen aan het laden
  Zelfuithardende bevestigingscomposiet voor de bevestiging van indirecte restauraties. Dit universele kleefmiddel is geschikt voor diverse tandheelkundige materialen: zirkoniumoxide, porselein, composiet, titanium, edelmetaal- en edelmetaalvrije legeringen. Steeds te gebruiken in combinatie met CEKA Multi Primer. Typische toepassingen: kleven van titaanbasissen, van cilinders in implantaatconstructies en van attachementen. CEKA Multi Composite is ideaal voor het kleven van translucente materialen (bv. e-max), omdat de dekkende laag verhindert dat het (titaan)abutment door de kroon schijnt. CEKA Multi Primer bevat de nieuwste monomeerformule voor een betere kleefverbinding tussen dentale kunstharsen en composieten, implantaatabutments, zirkoniumoxide, porselein, metalen frames, precisieattachementen en orthodontische hulpmiddelen.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Anaërobe composiet voor het kleven van attachementonderdelen
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
  Edelmetaaldraad met windingen, die enerzijds in de voorgeboorde openingen gedraaid kunnen worden en anderzijds voor retentie in de kunststofprothese zorgen. Na het aanbrengen moet de draad voor extra retentie gebogen of samengedrukt worden.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Handstukboor voor een correcte voorboring in de kunststoftanden. Gebruik een lage snelheid. Uitsluitend voor gebruik in het laboratorium.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Labostiften uit transparante kunststof. Uitsluitend voor gebruik in het laboratorium.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Voor patrixen met schroefdraad
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.