Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Dieptrekken

Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Universeel dieptrekapparaat voor alle toepassingen in de tandheelkund en orthodontie, uitgerust met scantechnologie en 6 bar werkdruk, instelbaar door middel van een drukreduceerventiel op het apparaat. De unieke thermisch geregelde infraroodverwarming bereikt in één seconde de bedrijfstemperatuur. Alle parameters zoals temperatuur, opwarm- en afkoeltijden worden geprogrammeerd door het uitlezen van de scanner of het invoeren van de bijbehorende code. Het 3,2" LCD-kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels leidt u door de afzonderlijke werkstappen van het dieptrekprocédé en biedt meer informatie over het gescande materiaal, de indicatie ervan en een bibliotheek met geïllustreerde toepassingstips voor de productie. Interface voor eenvoudige updates. De grote modelhouder vergemakkelijkt het inbedden van opgestelde modellen. De ruime schuiflade zorgt voor een optimale dosering en opslag van het granulaat.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardig dieptrekapparaat op basis van de beproefde Drufomat-techniek en gecombineerd met de modernste materiaalherkenningssoftware en aantrekkelijke vormgeving. Voordelen - Hoogwaardig, eenvoudig te bedienen systeem - Geïntegreerde barcodescanner herkent foliecodes - Hoge werkdruk van 6 bar voor alle professionele toepassingen - Veilig gebruik door besturing met twee handen - Rode led-lampjes branden tijdens het opwarmen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Dieptrekapparaat als alternatief voor de vacuümapparaten. Zeer goede vormresultaten dankzij een maximale werkdruk van 2,5 bar en de verticale aanpassing van het foliemateriaal. Voordelen - Geschikt voor alle folies met een dikte tussen 0,1 en 5 mm - Halfautomatische bediening d.m.v. eenvoudige tijdinstelling - Oververhittingsbeveiliging door automatisch uitschakelen van de verwarmingsstraler na afloop van de verwarmingstijd - Digitale en akoestische controle van de verwarmings- en afkoelfase - Veilig gebruik door besturing met twee handen - Biedt een ca. drie keer zo hoge vormdruk van vacuümapparaten.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Dieptrekapparaat voor de complete dieptrektechniek. Groot bedieningsgemak voor de automatische materiaalherkenning en de weergave van alle parameters op een groot display. Zeer goede vormresultaten dankzij een variabel instelbare werkdruk van 2 tot 4 bar en de verticale aanpassing van het foliemateriaal. Voordelen - Geschikt voor alle folies met een dikte tussen 0,1 en 5 mm - Barcodescanner registreert foliecodes - Eenvoudige bediening dankzij functioneel toetsenbord en gedetailleerde informatie op het scherm - Oververhittingsbeveiliging door automatisch uitschakelen van de verwarmingsstraler na afloop van de verwarmingstijd - Digitale en akoestische controle van de verwarmings- en afkoelfase - Veilig gebruik door besturing met twee handen.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Dieptrekapparaat voor de vervaardiging van aligners. Er kunnen tot 9 aligners in één dieptrekproces worden gemaakt. De eenvoudige bediening, evenals de continue digitale en akoestische controle over alle bedrijfsfasen zorgen voor een soepele werking, zelfs zonder voorafgaande kennis. Voordelen - Verticale opbouw - Krachtige vacuümpomp - Tot 108 aligners per uur.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.