Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Voorverwarmovens

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Reduceren van onaangename geuren en rook door het katalytische naverbranden van de ovengassen. Voordelen - Intelligente regeling via de Magma-oven - Chemische omzetting van organische bestanddelen in koolstofdioxide en waterdamp - Langere levensduur dankzij automatisch uitschakelen op 650 °C; bij gebruik van het 'speed'-programma blijft de katalysator werken.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Voorverwarmoven met alle technische kenmerken die op het vlak van programmeren, bediening en ergonomie niets te wensen overlaten. Voordelen - Gelijkmatige warmteverdeling in de gehele binnenruimte, dankzij de vierzijdeverwarming - Snelle opwarming: tot 900 °C in slechts 60 min. - 99 programmageheugenplaatsen en 1 programma voor snelinbedmassa's.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Voorverwarmoven met alle technische kenmerken die op het vlak van programmeren, bediening en ergonomie niets te wensen overlaten. Voordelen - Gelijkmatige warmteverdeling in de gehele binnenruimte, dankzij de vierzijdeverwarming - Snelle opwarming: tot 900 °C in slechts 60 minuten. - 99 programmageheugenplaatsen en 1 programma voor snelinbedmassa's.
  Lees verder
 4. Programix 100
  Ugin Dentaire
  1022947
  Prijzen aan het laden
  Voorverwarmoven voor 8 à 12 cilinders met inox-behuizing en epoxykleur. Roestvrij stalen deur en keramische moffel. Hoog rendement voor relatief laag stroomverbruik.
  Lees verder
 5. Programix 50
  Ugin Dentaire
  1022946
  Prijzen aan het laden
  Voorverwarmoven voor 4 à 6 cilinders met inox-behuizing en epoxykleur. Roestvrij stalen deur en keramische moffel. Hoog rendement voor relatief laag stroomverbruik.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Deze oven is de perfecte keuze voor het dagelijks werk in het lab en combineert een uitstekende kwaliteit met een aantrekkelijk design en een hoge betrouwbaarheid. Geschikt voor snelinbedmassa's. Met gietmoffel en vezelisolatie voor 1100 °C. Kenmerken - Verwarming van twee kanten - Keramische verwarmingsplaten met geïntegreerde verwarmingsdraad, eenvoudig te vervangen en beschermd tegen spatten en dampen - Behuizing van structuurplaat van roestvrij staal - Dubbelwandige behuizing voor lage buitentemperatuur en hoge stabiliteit - Regelbare luchtaanvoer in de ovendeur - Luchtafvoer aan de achterkant van de oven - Geluidsarme verwarming door middel van halfgeleiderrelais.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.