Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Articulator

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Artex BN
  AMANN GIRRBACH
  1012273
  Prijzen aan het laden
  Het Artex®-basismodel - de voordelige versie van een professionele articulator. Eigenschappen: - Non-Arcon-middelwaarde-articulator - Hetzelfde basisconcept als alle Artex®-articulatoren - Precieze functiecomponenten van aluminium en roestvrij staal - Vaste condylus met 19 mm radius - Vaste gemiddelde condylusbaanhelling van 35° - Vaste Bennetthoek van 15° - Compatibel met alle Artex-toebehoren en het Artex-Carbon-gamma.
  Lees verder
 2. Artex CN
  AMANN GIRRBACH
  1012256
  Prijzen aan het laden
  Het non-Arcon-carbon-basismodel. Eigenschappen: - Van carbonmateriaal: licht, stabiel, ergonomisch en uiterst nauwkeurig - Eenvoudige en aangename hantering - 3 werkstanden zonder kantelen - Vaste gemiddelde condylusbaanhelling van 35° - Bennetthoek instelbaar van 0 tot 20°.
  Lees verder
 3. Artex CP/CPR
  AMANN GIRRBACH
  1107749
  Prijzen aan het laden
  Gedeeltelijk instelbare Arcon-articulator met 3 werkposities.
  Lees verder
 4. Artex CR
  AMANN GIRRBACH
  1012411
  Prijzen aan het laden
  Arcon-articulator voor modelbeheer en universeel apparaat voor diagnostiek en therapie. Wat de tandtechnicus in de articulator maakt, moet probleemloos functioneren bij de patiënt. Met de articulator kunnen de bewegingen van de patiënt nagebootst worden. De articulator is pijnloos voor de patiënt, wat het werk in de mond vermindert en het comfort voor de patiënt verhoogt. De reproduceerbare centrische relatie garandeert een zekere begin- en eindpositie van iedere beweging. Stoorcontacten onder de 20 µm kunnen met de Artex-articulator opgespoord, gecontroleerd en verholpen worden. Licht, stabiel, ergonomisch en uiterst precies – de Artex-articulator maakt het werk aan het model eenvoudiger en sneller. Praktijkgericht, betrouwbaar en voordelig. Hierdoor is Artex wereldwijd bekend en een van de meest gebruikte articulatoren geworden. Het Artex-gamma is modulair opgebouwd en beperkt zich tot absoluut noodzakelijke functies. Voordelen: - Biedt alle instelmogelijkheden om de vrije ruimten en bewegingspatronen van de patiënt te bereiken - Echte kauwsimulator voor praktijk en lab Extra functies: - Traploos instelbare sideshiftfunctie voor transversale vrije ruimte van 0 tot 1,5 mm (aan elke kant) - Traploos instelbare protrusie van 0 tot 6 mm - Traploos instelbare retrusie van 0 tot 2 mm - Afleiding ter ontlasting van de samengedrukte kaakgewrichten van 0 tot 3 mm - Ideaal voor modelanalyse en het maken en corrigeren van splints - Artex-carbon – licht, stabiel en perfect te hanteren – verenigt ook alle voordelen van de Artex CP - Condylusbaanhelling instelbaar tussen -20° en +60° - Bennetthoek instelbaar van -5° tot +30°.
  Lees verder
 5. Artex CR gold
  Amann Girrbach
  1127022
  Prijzen aan het laden

  Arcon-articulator voor modelbeheer en universeel apparaat voor diagnostiek en therapie. Wat de tandtechnicus in de articulator maakt, moet probleemloos functioneren bij de patiënt. Met de articulator kunnen de bewegingen van de patiënt nagebootst worden. De articulator is pijnloos voor de patiënt, wat het werk in de mond vermindert en het comfort voor de patiënt verhoogt. De reproduceerbare centrische relatie garandeert een zekere begin- en eindpositie van iedere beweging. Stoorcontacten onder de 20 µm kunnen met de Artex-articulator opgespoord, gecontroleerd en verholpen worden. Licht, stabiel, ergonomisch en uiterst precies – de Artex-articulator maakt het werk aan het model eenvoudiger en sneller. Praktijkgericht, betrouwbaar en voordelig. Hierdoor is Artex wereldwijd bekend en een van de meest gebruikte articulatoren geworden. Het Artex-gamma is modulair opgebouwd en beperkt zich tot absoluut noodzakelijke functies.

  Voordelen
  - Biedt alle instelmogelijkheden om de vrije ruimten en bewegingspatronen van de patiënt te bereiken
  - Echte kauwsimulator voor praktijk en lab

  Extra functies
  - Traploos instelbare sideshiftfunctie voor transversale vrije ruimte van 0 tot 1,5 mm (aan elke kant)
  - Traploos instelbare protrusie van 0 tot 6 mm
  - Traploos instelbare retrusie van 0 tot 2 mm
  - Afleiding ter ontlasting van de samengedrukte kaakgewrichten van 0 tot 3 mm
  - Ideaal voor modelanalyse en het maken en corrigeren van splints
  - Artex-carbon – licht, stabiel en perfect te hanteren – verenigt ook alle voordelen van de Artex CP
  - Condylusbaanhelling instelbaar tussen -20° en +60°
  - Bennetthoek instelbaar van -5° tot +30°


  Lees verder
 6. Artex CT
  AMANN GIRRBACH
  1012260
  Prijzen aan het laden
  Het non-Arcon werkpaard. Eigenschappen: - Deels instelbare non-Arcon-articulator - Van carbonmateriaal: licht en stabiel, voor een optimale hantering - Helling van condylusbaan instelbaar van -15° tot +60° - Bennetthoek instelbaar van 0° tot +20° .
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  De Artex®-gezichtsboog overtuigt niet alleen door zijn eenvoudige hantering, maar maakt ook een snel en voordelig werken mogelijk: in slechts twee minuten wordt de relatie tussen schedel en as vastgelegd volgens de anatomie van de patiënt. Een onmisbaar instrument bij de functionele diagnostiek en behandeling, dat de slijptijd bij de patiënt aanzienlijk verkort. Voordelen - Relatie schedel/as in slechts twee minuten vastgelegd volgens de anatomie van de patiënt - Snelle en zekere 3D-gewrichtssteun - De overdracht van schedel en as van de bovenkaak in de articulator brengt de echte kaakpositie nauwkeurig over in de articulator en vermindert de tijd van het beslijpen bij de patiënt aanzienlijk - Betrouwbare reproductie van de arbitraire aspositie met de glabella neussteun met veer.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Voor Artex Carbon-articulatoren die gelijkgeschakeld zijn met het Splitex-magneetplaatsysteem. Voordelen - Beschermt articulatoren tegen water en gipsvuil - Compatibel met alle soorten gezichtsbogen en overdrachtsystemen - Fixeert de centrische relatie en vertikale hoogte via stijve scharnieren en incisale stift - De uitneembare magneet in het bovenste gedeelte vergemakkelijkt het verwijderen van het model.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  De non-Arcon middelwaardearticulator 5050 maakt efficiënt werken aan protheses en modellen van alle afmetingen mogelijk en is compatibel met in de handel verkrijgbare drukpolymerisatietoestellen. De articulator is gebruiksvriendelijk door zijn ergonomische design en biedt absolute stabiliteit in de standaard werkpositie van 60° voor een optimaal comfort van de gebruiker, of wanneer deze wordt omgekeerd voor edentate patiënten van klasse III. Het antirotatiemechanisme voor de incisaalstift garandeert een nauwkeurige en correcte positionering, terwijl het lager voor de nodige stabiliteit in volledig geopende (omgekeerde) positie zorgt. Het occlusale vlak en de kalot hebben 4 elliptische referentielijnen om het model, ongeacht de afmetingen, correct te positioneren vanaf de onder- of bovenkaak. Kenmerken - Ergonomische werkpositie van 60° - Ideaal voor patiënten van klasse III - Compatibel met alle courante drukpolymerisatietoestellen - Antirotatiesysteem voor incisaalstift - Kalot met 4 elliptische referentietrajecten voor onderkaakmodellen - Occlusaal vlak met 4 elliptische referentietrajecten voor bovenkaakmodellen Inhoud - Incisale tafel 0° - Kalot - Occlusale tafel - Steun voor kalot en occlusaal vlak - 2 + 2 metalen opstelplaten.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Non-arcon middelwaardearticulator. Gewrichten en onderdelen van roestvrij staal. Bouwhoogte 95 mm.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.