Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Epithese

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Flexibel tandvleesmasker op A-siliconebasis voor het vervaardigen van meester- en zaagsnede modellen modellen. Koudpolymeriserend, vorm- en scheurvast. Snelle en eenvoudige verwerking, ca. 45 Shore A. Manueel mengen (1:1) met herbruikbare spuitjes.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden

  Epithesemateriaal op siliconenbasis voor de vervaardiging van flexibele gingivale epithesen voor de tijdelijke vervanging van het teruggetrokken natuurlijke tandvlees na een voltooide PA-behandeling. Voor de correctie van esthetische of fonetische onvolkomenheden, na plaatsing van het implantaat. Blijf zacht. Heet vernettend. Klinisch getest.


  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden

  Epithesemateriaal op siliconenbasis voor de vervaardiging van flexibele gingivale epithesen voor de tijdelijke vervanging van het teruggetrokken natuurlijke tandvlees na een voltooide PA-behandeling. Voor  de correctie van esthetische of fonetische onvolkomenheden, na plaatsing van het implantaat. Blijf zacht. Heet vernettend. Klinisch getest.


  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.