Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Academy

De Arseus Lab Academy biedt iedere 6 maanden een nieuw en uitdagend programma aan met lezingen en opleidingen.  Deze activiteiten vinden plaats in onze eigen trainingcentra in Waregem en Almere of op locatie bij het UDB.

Wij richten ons met de Arseus Lab Academy op een divers deelnemersveld.

Voor de beginnende tandtechnicus organiseren wij opleidingen op basisniveau, toegankelijk voor iedereen die een nieuw gamma wil leren kennen of zijn algemene kennis wil uitbreiden. Voor deze opleidingen doen wij beroep op ervaren collega’s binnen onze organisatie of een externe demonstrator van één van onze hoofdleveranciers.

Voor de meer ervaren tandtechnicus organiseren wij opleidingen waarvoor een degelijke voorkennis en beroepservaring vereist is. Deze opleidingen hebben als doel nieuwe technieken aan te leren of het professioneler omgaan met de bestaande technieken.

Klik snel op de brochure en bekijk ons huidige cursusprogramma. Hebt u interesse in een opleiding of wenst u zich in te schrijven, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail marketing@arseus-lab.eu of per telefoon op het nummer 056/629.508.