Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

APPARATUUR

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 157

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Drukpan uit aluminium. Stevige teflonbekleding, roestvrij stalen onderdelen, versterkt aluminium reservoir. Gelijkmatige warmteverdeling. Hoge werkveiligheid, lange levensduur.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Oven voor hoog- en laagsmeltende opbakkeramiek. Kenmerken - 100 vrije programma's - Nieuwe UTS-brandkamer (Ugin' Technology System) - Uitzonderlijke bakkwaliteit - Met kwarts ommantelde weerstand - Nauwkeurige besturing - Elektrische beveiligingen - Programmacorrectie in realtime - Intuïtieve navigatie (5 talen) - Uitstekende leesbaarheid - Elegant en sober design - Compact formaat - Breed tablet in geborsteld aluminium.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Met het pinboorapparaat AUTO spin, dat compatibel is met andere systemen zoals Giroform® en Zeiser®, kunnen uiterst precieze werkmodellen uit kunststof vervaardigd worden. Door de optimaal op elkaar afgestemde systeemcomponenten zijn zelfs complexe modellen mogelijk. Voordelen - Tijd- en kostenbesparing dankzij verminderd gebruik van dentaalgips - Betrouwbaar positioneren en uitlijnen in complexe afdruksituaties met de innovatieve Level Controller van Renfert - Flexibel gebruik van nagenoeg elke plaatgeometrie door de universele plaathouder met veilige dubbele bevestiging.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  De Basic classic is de voordelige introductie tot de professionele fijnstraaltechniek; een compact apparaat met tot 2 tanks in de basisuitvoering. Voordelen - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Zonder gereedschap uitbreidbaar naar 2 tanks - Efficiënt werken door middel van keuzeschakelaar van de tanks in het binnenste van de straalkamer Details Kan door de compacte afmetingen zelfs bij minimale plaatsruimte geïnstalleerd worden. De twee straaltanks voldoen aan de gebruikelijke vereisten in de tandtechniek, bv. voor edelmetaal en keramiek met straalmiddelen van 25-70 μm en 70-250 μm. Inhoud Incl. 2 straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met gelijkmatige, gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van het oppervlak en een doelmatige materiaalverwijdering, waarbij het object beschermd wordt.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met een gelijkmatige, gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van het oppervlak en een effectieve materiaalverwijdering, waarbij het object beschermd wordt. Voordelen - Zeer zuinig in het verbruik, zorgt voor een reductie van de kosten voor straalmiddel van wel 80 % - Gepatenteerde mengkamer voor nauwkeurig werken - Goede controle door groot zichtveld - Optimaal contrast bij alle objecten en helder verlichte straalkamer door ledtechnologie - Daglicht van 4800 lux, voor ontspannen werken zonder vermoeid te raken - Ergonomische slanggeleiding voor goed zicht - Reservoirkeuzeschakelaar binnenin de straalkamer - Speciale hardmetalen IT-spuitmonden voor zeer hoge levensduur.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Het Basic master fijnstraalapparaat is een echte plaatsbespaarder en biedt een groot bewegingscomfort. Het apparaat is uitgerust met 2 tanks. Voordelen - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Ruime straalkamer voor maximale bewegingsvrijheid - Ventilatiesleuven voor optimale ventilatie van de straalkamer en helder zicht (PerfectView-concept) Details De Basic master is vooral geschikt voor laboratoria die een grotere werklast verwachten. De vele extra's op het vlak van ergonomie, ventilatie en lange levensduur zorgen voor een optimaal en continu gebruik van het apparaat. Eveneens met twee straaltanks voor alle gebruikelijke vereisten in de tandtechniek, bv. voor edelmetaal en keramiek met straalmiddelen van 25-70 μm en 70-250 μm. Inhoud Incl. straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Gebruiksvriendelijk, flexibel fijnstraalapparaat van topklasse met 2-4 tanks. Voordelen - Eenvoudige uitbreiding met een extra tank zonder gereedsschap via snelkoppelingen en systeem met kleurcodering - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Eenvoudige reiniging van handen en objecten door geïntegreerde blaaskop Details De Basic quattro maakt meerdere toepassingen tegelijk in een compacte ruimte mogelijk, zoals oppervlaktebehandeling, uitbedden en voorbereiden van metalen frames voor de oxidebrand. Uitrusting achteraf De Basic quattro kan snel met tot vier tanks uitgerust worden, bv. met de volgende indeling: 50 μm Cobra, 50 μm Rolloblast, 90-125 μm Cobra en 250 μm Cobra. Inhoud Incl. straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Professioneel, gebruiksvriendelijk fijnstraalapparaat met 2-4 tanks. Voor een nauwkeurig en veilig gebruik bij iedere toepassing. Voordelen - Gecontroleerd en exact afstralen van fijn gestructureerde objecten door geïntegreerde snelstoptechnologie ‚IS‘ (Immediate Stop) – starten/stoppen van het afstralen in slechts enkele seconden - Nauwkeurig en betrouwbaar werken met maximale kostenbesparingen dankzij unieke mengkamertechnologie - Snel en veilig werken met behulp van individuele regeling en aanduiding van de druk op iedere tank Inhoud Incl. 2 straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Universeel dieptrekapparaat voor alle toepassingen in de tandheelkund en orthodontie, uitgerust met scantechnologie en 6 bar werkdruk, instelbaar door middel van een drukreduceerventiel op het apparaat. De unieke thermisch geregelde infraroodverwarming bereikt in één seconde de bedrijfstemperatuur. Alle parameters zoals temperatuur, opwarm- en afkoeltijden worden geprogrammeerd door het uitlezen van de scanner of het invoeren van de bijbehorende code. Het 3,2" LCD-kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels leidt u door de afzonderlijke werkstappen van het dieptrekprocédé en biedt meer informatie over het gescande materiaal, de indicatie ervan en een bibliotheek met geïllustreerde toepassingstips voor de productie. Interface voor eenvoudige updates. De grote modelhouder vergemakkelijkt het inbedden van opgestelde modellen. De ruime schuiflade zorgt voor een optimale dosering en opslag van het granulaat.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Het Biosteam Center beschermt uw gezondheid en het milieu. Het absorbeert schadelijke producten zoals stof en aerosol die tijdens het reinigen van objecten ontstaan. De stoom die vrijkomt wordt geabsorbeerd en slaat neer tegen de achterzijde van het apparaat en wordt opgevangen in het speciale filter, waar de schadelijke stoffen achterblijven. Dankzij de heldere verlichting heeft u zeer goed zicht op uw werk. Kenmerken - Schone werkomgeving - Heldere led-werklamp - Aan beide zijden te gebruiken waterafvoerstop - Manueel inschakelen of met voetpedaal - Geruisloze afzuiging - Makkelijk te vervangen filtereenheden.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  RVS afspatbak voor de stoomreiniger.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Automatische waterontharder. Met de Delimer Comfort kan leidingwater eenvoudig ontkalkt worden zonder dure vervanging van cartridges, zodat u kostbare reparaties door kalkaanslag kunt voorkomen. Door de combinatie van ionenwisselaar en onthardingszout wordt hard water tot 50 % onthard en worden afzettingen in het apparaat voorkomen. Het semi-automatische regeneratieproces zorgt voor een volledig ongecompliceerde werking. Handmatige wateronttrekking is optioneel verkrijgbaar, als onthard water ook voor andere apparaten in uw laboratorium wordt aanbevolen. De Delimer Comfort kan in enkele stappen rechtstreeks worden aangesloten op zelfvullende stoomreinigers, bijv. de Tronada.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Doseer- en mengapparaat voor vloeibare additiedupliceersiliconen. Te gebruiken voor alle dupliceersiliconen met mengverhouding 1:1. Het toestel zorgt voor een sneller, accurater en veiliger werkproces.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Doseer- en mengapparaat voor vloeibare additiedupliceersiliconen. Te gebruiken voor alle dupliceersiliconen met mengverhouding 1:1. Het toestel zorgt voor een sneller, accurater en veiliger werkproces.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardig dieptrekapparaat op basis van de beproefde Drufomat-techniek en gecombineerd met de modernste materiaalherkenningssoftware en aantrekkelijke vormgeving. Voordelen - Hoogwaardig, eenvoudig te bedienen systeem - Geïntegreerde barcodescanner herkent foliecodes - Hoge werkdruk van 6 bar voor alle professionele toepassingen - Veilig gebruik door besturing met twee handen - Rode led-lampjes branden tijdens het opwarmen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 157

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.