Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Reiniging & desinfectie

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 95

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden

  Verwijder vlekken en reinig je huid en materialen met 96% Alcohol Ketonatus. De alcohol is gedenatureerd en bijvoorbeeld te gebruiken voor het reinigen van instrumenten, zoals thermometers.


  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  pH-neutraal reinigingsmiddel voor het verwijderen van alginaatresten op alle soorten afdruklepels en andere instrumenten. Voordelen - Bijzonder doeltreffende milieuvriendelijke formule - Niet-agressief voor metalen en fosfaatvrij.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Speciaal voor het desinfecteren van uvex veiligheidsbrillen. Geen impact op de anticondenslaag. Geschikt voor alle alcoholbestendige oppervlakken in de medische sector. Beperkt virusdodend BVDV / (HCV), vaccinia incl. HBV / HIV.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Gebruiksklare mengvloeistof voor puimsteenpoeder en Poliresin®. Grote bactericide en fungicide (bijv. Candida albicans) werking. Voorkomt effectief onaangename geuren. Vertraagt het drogen van puimsteenpoeder. Formaldehydevrij en biologisch afbreekbaar
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Oppervlaktereiniger
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
 8. Prijzen aan het laden
  DentaFlocTabs elimineert 99 % van alle bacteriën, waardoor er geen onaangename geuren ontstaan. De vlokkende eigenschappen in de DentaFlocTab betekent dat meer dan 90 % van het gips in de gipsafscheider wordt ingebed en afgezet. De doseerkorf met de DentaFlocTab moet in de hoogste kamer van de gipsafscheider worden opgehangen. Minstens één keer per week een nieuwe DentaFlocTab in de doseerkorf plaatsen voorkomt geurtjes en zorgt voor een efficiënte stolling van het gips.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
  Des-O is een oppervlakte-desinfectievloeistof op basis van 80% ethylalcohol van zeer zuivere kwaliteit. Des-O is toepasbaar voor het desinfecteren van kleine oppervlakken, kleine voorwerpen en kleine werkbladen. Deze vloeistof laat geen residu achter en is biologisch afbreekbaar. Het is tevens niet toxisch, niet allergeen en niet agressief. Doodt virussen, bacteriën, schimmels en gisten.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
 12. Prijzen aan het laden
 13. Prijzen aan het laden
 14. Prijzen aan het laden
 15. Prijzen aan het laden
  Desinfecteren door onderdompelen en reinigen met MD 520 in slechts 5 minuten. Speciaal ontworpen voor max. 2 afdruklepels.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Snelwerkende desinfecterende reinigingsdoekjes met alcohol voor kleine oppervlakken.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 95

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.