Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

3D printing vloeistof

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Dental Model-hars is een hoogwaardig hars voor kroon- en brugmodellen met afneembare stompen. Te gebruiken met een printresolutie van 25 micron voor maximale precisie.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Dental SG is een klasse 1 biocompatibel hars (EN-ISO 10993-1:2009/AC:2010, USP-Klasse VI) voor het creëren van precieze boorsjablonen en soortgelijke toepassingen. Deze hars voldoet aan de hoogste precisie-eisen en is daarom ideaal voor het direct printen van boorsjablonen. Vereist UV nabehandeling.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Het zwarte hars is speciaal ontworpen voor modellen met zeer kleine en ingewikkelde details. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100, 50 en 25 micron.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Het gietbare hars brandt volledig op zonder as of residu, ideaal om hogeresolutieprints af te gieten om metalen stukken. Vereist UV nabehandeling. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100, 50 en 25 micron.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Mits polijsten komt de transparante hars in de buurt van optische transparantie, wat het geschikt maakt voor het werken met licht of presentatie van interne mechanismen. Ondersteunt de volgende printresoluties: 200, 100 en 50 micron.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Het transparante Dental LT hars is een biocompabibel, stabiel materiaal klasse IIa met een hoge breuk- en slijtageweerstand, ideaal voor de vervaardiging van splints, retainers en andere rechtstreeks geprinte orthodontische apparaten.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Met zijn lage modulus, hoge rek en hoge slagvastheid produceert het duurzame hars onderdelen met een gladde, glanzende afwerking en hoge weerstand tegen vervorming. Ideaal voor toepassingen die minimale wrijving vereisen. Vereist UV nabehandeling. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100 en 50 micron.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Het flexibele hars is veelzijdig, tactiel en slagvast. Dit materiaal is geschikt om buigbare en samendrukbare stukken te printen. Vereist UV nabehandeling. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100, 50 en 25 micron.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Het neutrale grijze hars is perfect geschikt voor algemene prototyping en ontwerpdoeleinden. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100, 50 en 25 micron.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  * Nieuwe formule * De nieuwe formule drukt precieze onderdelen af met een hoge hittebestendigheid en een hogere flexibiliteit.  Hittebestendig hars heeft een warmtedeflectietemperatuur (HDT) van 289 ° C bij 0,4 MPa en is ideaal voor statische toepassingen die aan hoge temperaturen blootgesteld worden, zoals het ontwikkelen van modellen voor milieutests of het maken van mallen voor productieprocessen zoals gieten en thermovormen. Vereist UV nabehandeling. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100, 50 en 25 micron.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Taai hars is duurzaam en veerkrachtig dit maakt het ideaal geschikt voor snapverbindingen en robuuste prototypes. Vereist UV nabehandeling. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100 en 50 micron.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  De witte hars is geschikt voor gladde oppervlakken en details, wat het ideaal maakt voor presentatiemodellen of als basis voor te beschilderen stukken. Ondersteunt de volgende printresoluties: 100 en 50 micron.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  De Resin tank LT heeft een dunne speciale laag op de bodem. Deze laag zorgt ervoor dat er meer bescherming is tegen de agressie van verschillende materialen, zodat uw resin tank  langer meegaat. De resin tank LT is vooral voordelig voor gebruikers die hoge volumes printen met hun Form 2-toestel en voor de harsen die agressiever zijn, zoals de dentale harsen en de hittebestendige hars.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  De ondoorzichtige resin tank is van onbreekbaar polycarbonaat gemaakt en wordt met een opnieuw te gebruiken deksel en wisser geleverd. Zo kunt u de resin tank stapelen en de kunsthars buiten de printer bewaren.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  NextDent Base is een biocompatibel materiaal klasse IIa voor het printen van alle soorten prothesebasissen. De lage krimp vergeleken met courante PMMA kunststoffen zorgt voor een optimale pas van de prothesebasis. Het geringe restmonomeergehalte na de post-behandeling garandeert de biocompatibiliteit van het materiaal.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  NextDent C&B MFH is een microgevuld hybride materiaal. Dit biocompatibele klasse IIa materiaal werd speciaal ontwikkeld voor kroon- en brugwerk. De balans tussen anorganische vulstoffen en kunsthars geeft het materiaal zijn hoge hardheid en slijtvastheid. Het materiaal is eenvoudig af te werken en te polijsten, en kan met alle soorten composietkleuren worden gekleurd. Door de perfecte balans tussen opaciteit en translucentie past de geprinte kroon perfect tussen de bestaande dentitie.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.