Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Polijsten

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Mini afwerkbox met tafel.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  De Mestra polijstbox is een compacte en functionele machine, volledig vervaardigd uit roestvrij staal. De machine heeft twee rubberen opvangbakken in het polijstgedeelte om de groffe deeltjes op te vangen en is uitgerust met verlichting en afzuiging. De polijstunit voldoet aan de strengste veiligheids- en milieuvoorschriften: - algemene beveiliging door zekeringen; - veiligheidsschakelaar met handmatige reset tegen onbedoeld starten na een stroomonderbreking; - stille, autonome afzuiging (67 dB) met filter voor het opvangen van partikels; - verlichting met twee anti-vermoeidheidslampen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  De polijstunit Poliret is voorzien van twee spindels met een traploos regelbaar toerental tussen 800 en 4500 tpm. Dit toestel garandeert een zuinig en nauwkeurig slijpen, polijsten, reinigen en borstelen van metalen en kunststof objecten. De filters van de geïntegreerde afzuiging kunnen gewassen en opnieuw gebruikt worden. Hoge gebruiksveiligheid door de led-lamp met schaduwvrij zicht op het object, het veiligheidsglas en de makkelijk bereikbare noodstop met terugslagbeveiliging.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Deze inox-polijstunit is ideaal voor een snel en zuinig polijsten, slijpen, reinigen en borstelen van objecten uit metaal en kunststof. De geïntegreerde afzuiging, verlichting van het werkveld en het veiligheidsglas zorgen voor een perfect zicht. De noodstop garandeert bovendien een hoge gebruiksveiligheid. De krachtige, borstelloze motor met twee snelheden is ontwikkeld voor continue werking.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  De compacte polijstunit Poliret Mini neemt weinig plaats in en is voorzien van een spindel aan de rechterzijde. Het toestel is geschikt voor het slijpen, polijsten, reinigen en borstelen van metalen en kunststof objecten. De plastic polijstbak is eenvoudig weg te nemen en te reinigen. De krachtige motor van 600 W met traploos regelbaar toerental verzekert optimale resultaten voor ieder materiaal. Alle inox-modellen van de Poliret-reeks kunnen direct tegen de muur geplaatst worden, omdat de aangezogen lucht naar boven wordt geleid.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  De polijstunit Poliret Twin is voorzien van twee spindels met een traploos regelbaar toerental tussen 800 en 4500 tpm. Deze Twin-variant heeft twee aparte motoren met een individueel regelbare snelheid. Dit apparaat garandeert een zuinig en nauwkeurig slijpen, polijsten, reinigen en borstelen van metalen en kunststof objecten. De filters van de geïntegreerde afzuiging kunnen gewassen en opnieuw gebruikt worden. Hoge gebruiksveiligheid door de led-lamp met schaduwvrij zicht op het object, het veiligheidsglas en de makkelijk bereikbare noodstop met terugslagbeveiliging.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Compacte en krachtige polijstmotor met geïntegreerde afzuiging en led-verlichting. Geruisloze en onderhoudsvrije motor. Makkelijk te vervangen grote filterzakken en eenvoudig te reinigen uitneembare, rubberen polijstbakken. Maximale veiligheid dankzij de noodschakelaar.
  Lees verder
 8. WSM2
  WASSERMANN
  1028829
  Prijzen aan het laden
  Krachtige en onderhoudsvrije polijstmotor met twee toerentalniveaus.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.