Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

events

Doorheen het jaar organiseert Arseus Lab, naast een uitgebreid pakket aan cursussen, ook verschillende evenementen om u als klant op de hoogte te brengen van de nieuwigheden op de markt.

DISCOVERY DAY BROUWERIJ VICARIS DENTEX2018

Datum : 31/05/2018

De Discovery Day op 31 Mei in Brouwerij Vicaris is uit goede gewoonte opnieuw een combinatie van informatieve voordrachten, met een leuke uitstap en lekkere spijs.

Als headliner én als hot item op de markt, willen we jullie tijdens dit evenement op de hoogte brengen van de Digitale Prothese van zowel Vita als Ivoclar-Vivadent. Wij vergelijken graag beide systemen samen met jullie en leggen de voor- en nadelen uit van deze nieuwe techniek. Naast een uitgebreid hoofdstuk betreft de Digitale Prothese, zal ook aandacht besteedt worden aan andere nieuwigheden zoals 3D Printing en Zirkonium.

Natuurlijk beperken we ons niet enkel tot een informatief programma en zal in de loop van de avond ook een rondleiding gegeven worden in Brouwerij Vicaris, door niemand minder dan Dhr. Dilewyns. Vincent Dilewyns is tandtechnicus van opleiding en besloot na zijn carrière als tandtechnicus de familiebrouwerij over te nemen en in te staan voor de rondleidingen van gasten. Na de rondleiding proeven we vanzelfsprekend van het lekkers dat de brouwerij te bieden heeft!

Inschrijven kan via marketing@arseus-lab.eu of via telefoon bij Heidi op het nummer 056/629.508.

Datum : 4/5/6 oktober 2018

Dentex is de belangrijkste samenkomst van de dentale sector in België. Uit goede gewoonte is Arseus Lab in combinatie met Connect Dental aanwezig op Dentex op jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe trends en technieken op onze dentale markt.

Naast het effectieve tonen van nieuwigheden, organiseert Arseus Lab dit jaar ook een serie van korte sessies ter plaatse op de stand waar jullie door ervaren collega’s kennis kunnen maken met de nieuwigheden. Inschrijven wordt aangeraden, maar vanzelfsprekend kunt u ook ter plekke komen zien of er nog plaats is in de verschillende sessies. Meer hieromtrent later!

Noteer alvast in uw agenda: de volgende editie van dé vakbeurs voor de dentale sector - 4, 5 en 6 oktober 2018. Hou deze website in de gaten en blijf zo op de hoogte van alles wat er te beleven zal zijn op de volgende editie.

dentex.com