Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Ovens

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Oven voor hoog- en laagsmeltende opbakkeramiek. Kenmerken - 100 vrije programma's - Nieuwe UTS-brandkamer (Ugin' Technology System) - Uitzonderlijke bakkwaliteit - Met kwarts ommantelde weerstand - Nauwkeurige besturing - Elektrische beveiligingen - Programmacorrectie in realtime - Intuïtieve navigatie (5 talen) - Uitstekende leesbaarheid - Elegant en sober design - Compact formaat - Breed tablet in geborsteld aluminium.
  Lees verder
 2. Moffeltang 50 cm
  IVOCLAR VIVADENT
  1006604
  Prijzen aan het laden
 3. Prijzen aan het laden
  Een universele bakoven voor alle in de handel gebruikelijke tandheelkundige keramiek, inclusief lithiumsilicaat- en lithiumdisilicaatglaskeramiek. De vooraf geïnstalleerde bakprogramma's van de Dentsply Sirona-materialen vereenvoudigen het dagelijks werk. De opwarm- en afkoelprogramma's in twee fasen en de automatische voortzetting van het programma na een korte stroomonderbreking zorgen voor betrouwbare bakresultaten. Met groot aanraakscherm en intuïtieve gebruikersinterface. Voordelen - Hoge temperatuurstabiliteit en intelligente opwarm- en afkoelprogramma's met meerdere standen, voor uitstekende bakresultaten - Bakprogramma's van de Dentsply Sirona-keramiek vooraf geïnstalleerd - Overbrugging bij spanningsuitval – programma wordt automatisch voortgezet na kortstondige stroomuitval - Intelligent voorverwarmingsprogramma - Veilige stand van de restauraties door de beweeglijke bakruimte, die trillen van de keramiektafel voorkomt - Led-statusweergave - Twee USB-aansluitingen voor de updatefunctie en databeveiliging per USB-stick en voor het aansluiten van een toetsenbord - Ontspiegeld glazen aanraakscherm van 3 mm gehard glas.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Een universele pers- en bakoven voor alle in de handel gebruikelijke tandheelkundige keramiek, inclusief lithiumsilicaat- en lithiumdisilicaatglaskeramiek. Eveneens geschikt voor perskeramiek, waaronder Celtra Press (lithiumsilicaat). De vooraf geïnstalleerde programma's van de Dentsply Sirona-materialen vereenvoudigen het dagelijks werk. De opwarm- en afkoelprogramma's in twee fasen en de automatische voortzetting van het programma na een korte stroomonderbreking zorgen voor betrouwbare bakresultaten. Met groot aanraakscherm en intuïtieve gebruikersinterface. Voordelen - Hoge temperatuurstabiliteit en intelligente opwarm- en afkoelprogramma's met meerdere standen, voor uitstekende pers- en bakresultaten - Pers- en bakprogramma's van de Dentsply Sirona-keramiek vooraf geïnstalleerd - Overbrugging bij spanningsuitval – programma wordt automatisch voortgezet na kortstondige stroomuitval - Intelligent voorverwarmingsprogramma - Veilige stand van de restauraties door de beweeglijke bakruimte, die trillen van de keramiektafel voorkomt - Led-statusweergave - Twee USB-aansluitingen voor de updatefunctie en databeveiliging per USB-stick en voor het aansluiten van een toetsenbord - Ontspiegeld glazen aanraakscherm van 3 mm gehard glas.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden

  Speciaal voor de kristallisatie van IPS e.max CAD-restauraties. Met kleurenscherm en folietoetsenbord. Naast de reeds geïnstalleerde Ivoclar Vivadent-programma's beschikt het apparaat over 20 individuele programma's. Onder meer een speed-programma dat IPS e.max CAD-restauraties in minder dan 15 minuten kristalliseert.

  Voordelen
  - QTK2-verwarmingsmoffel met SiC-bodemreflector, voor een homogene warmteverdeling en uitstekende bakresultaten
  - Automatische temperatuurkalibratie (ATK2) via twee referentiepunten zorgt voor een zeer nauwkeurig kalibratieresultaat
  - Vacuümpompaansturing met dubbelventieltechnologie, voor geluidsarm en stroombesparend bedrijf
  - Optisch statusdisplay (OSD) informeert u door middel van verschillende kleuren over de actuele bedrijfsstatus
  - Energiebesparingstechnologie voor een stroombesparing tot wel 40% in de standby-modus
  - LAN- en USB-aansluitingen
  - Diagnose op afstand via internet via e-mail en logbestanden


  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden

  De ideale keramiek- en kristallisatie-oven voor tandartsen. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor het kristalliseren van IPS e.max CAD-restauraties. De Programat CS2 is gemakkelijk te bedienen dankzij het nieuwe kleurentouchscreen en het beproefde folietoetsenbord. De oven is verder uitgerust met 20 individuele programma's en vooraf door Ivoclar Vivadent gedefinieerde programma's, bijvoorbeeld het snelprogramma waarmee IPS e.max CAD-restauraties binnen 15 minuten kunnen worden gekristalliseerd.

  Voordelen
  - Kleurentouchscreen en beproefd folietoetsenbord
  - QTK2-moffeltechnologie met SiC-bodemreflector
  - Gemakkelijke bediening, toegespitst op gebruik in de tandartspraktijk
  - Automatische temperatuurkalibratie via twee referentiepunten (ATK2)
  - Diagnose op afstand via internet, e-mail en datalogbestanden
  - Software-updates via USB flash drive
  - Energiezuinige technologie
  - OSD display
  - Geïntegreerde tanghouder
  - Vacuümtechnologie met dubbele kleppen


  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  De Programat CS3 is de ideale bak- en kristallisatieoven voor tandartsen met bepaalde eisen. Speciaal ontwikkeld voor de kristallisatie van IPS e.max CAD-restauraties in minder dan 15 minuten. De oven wordt bediend via het 7-inch kleurentouchscreen met een speciaal ontwikkeld bedieningsconcept voor de tandheelkundige praktijk en het beproefde folietoetsenbord. De Programat CS3 beschikt over meer dan 30 individuele programma's en vooraf ingestelde Ivoclar Vivadent-programma's, één daarvan is het Speedprogramma. Met de gepatenteerde Digital Shade Assistant (DSA), de digitale kleurenwaaier, kunnen gebruikers in een oogwenk de kleurtint bepalen. De software vergelijkt de te analyseren elementkleur met drie voorgeselecteerde elementen uit de kleurenwaaier in één afbeelding. De speciale beeldbewerkingssoftware stelt automatisch vast welk element moet worden geanalyseerd en welke drie elementen uit de kleurenwaaier moeten worden gebruikt. De kleur die het meest overeenkomt wordt vervolgens op het display weergegeven. De beproefde moffeltechnologie QTK zorgt voor een nog homogenere warmteverdeling in de bakruimte. Hierdoor worden optimale bakresultaten bereikt en gaat het verwarmingselement langer mee. Bovendien heeft het nieuwe besturingssysteem van de vacuümpomp een dubbel ventiel, zodat een geluidsarme en energiebesparende werking van de vacuümpomp is gegarandeerd. Voordelen - Bak- en kristallisatieoven met geintegreerde DSA functie voor een digitale analyse van de tandkleur - Kleurentouchscreen in combinatie met het beproefde folietoetsenbord - Concept speciaal ontwikkeld voor de dentale praktijk - QTK2 moffeltechnologie met SiC bodemreflector - Automatische kalibratie van de temperatuur op twee referentiepunten (ATK2) - Energiebesparende technologie - OSD display - Programat WLAN Kit for WIFI dataoverdracht (software updates, PrograBase x 10) - Moderne interfaces (USB, ethernet, SD card) - Vacuümpomp met dubbel ventiel, voor geluidsarme en energiebesparende werking
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden

  Open combioven voor snel kristalliseren, sinteren en glazuren. Compact en ruimtebesparend ontwerp met modern, kleurrijk en intuïtief touchscreen. Het nieuwe innovatieve openingsmechanisme versnelt het voordrogen. De geïntegreerde vacuümtechnologie versnelt het sinterproces, verbetert de esthetiek van de zirkoniumoxide restauraties en optimaliseert bovendien het kristallisatie- en glazuurproces. De optische statusdisplay informeert over de voortgang van het proces. De nauwkeurige temperatuurregeling zorgt voor hoogwaardige en esthetische restauraties. Open systeem: vooraf geïnstalleerde programma's voor Ivoclar Vivadent-materialen en eenvoudig aanmaken van programma's voor materialen van andere fabrikanten. Mogelijkheid om de temperatuur in de praktijk te kalibreren voor een consistente kwaliteit en esthetiek van de restauraties.


  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  De Programat EP 3010 wordt gekenmerkt door kostenefficiënte en hoogwaardige pers- en bakresultaten. Verder is de Programat EP 3010 optimaal afgestemd op de keramische persmaterialen van Ivoclar Vivadent zoals IPS e.max Press. Vergeleken met het voorgaande model, de EP 3000, is de bediening van de Programat EP 3010 nog eenvoudiger geworden door de intuïtieve menugestuurde navigatie en het beproefde folietoetsenbord. De nieuwe QTK2 moffel, in combinatie met de SiC bodemreflector, verzekert u van een homogene warmteverdeling in de bakruimte. Hierdoor wordt de moffel gelijkmatiger en betrouwbaarder voorverwarmd. Verder kunnen moeilijk te persen objecten, zoals met extreem dunne randen, met kwalitatief nóg betere resultaten geperst worden. De elektronische persaandrijving met krachtsensor maakt precieze, tot op de micrometer nauwkeurige, controle van de piston mogelijk. Het geïntegreerde Crack Detection System (CDS) onderbreekt het persproces meteen zodra er een scheur in de moffel ontstaat. Daarmee zijn uw restauraties optimaal beschermd. Vanaf de softwareversie V4.0 zijn de ovens uitgerust met de FPF-functie, of de volledig automatische persfunctie. Dit betekent dat de operator alleen de inbedcilinder in de perskamer hoeft te plaatsen en op de starttoets moet drukken en de oven neemt de rest automatisch over. De nieuwe FPF-technologie vereenvoudigt het beproefde persproces aanzienlijk. Bovendien verhoogt het de betrouwbaarheid van het systeem en verhoogt het de efficiëntie van het laboratorium. Uitstekende persresultaten worden in mum van tijd bereikt. Voordelen - FPF-functie: volautomatische persfunctie voor optimale persresultaten - Programma´s zijn optimaal afgestemd op Ivoclar Vivadent-materialen - QTK2 moffeltechnologie met SiC bodemreflector voor homogene warmteverdeling - Kleurentouchscreen en beproefd folietoetsenbord voor eenvoudige bediening - Elektronische persaandrijving met krachtsensor verzekert u van persresultaten van hoge kwaliteit; geen aansluiting op perslucht vereist - Crack Detection System (CDS) ontdekt scheuren in de moffel - Makkelijke en automatische temperatuurkalibratie met twee referentiepunten (ATK2) - Simpele software-update via USB flashdrive - Diagnosefunctie op afstand via datafile voor optimale ondersteuning door een servicecentrum - Uitgebreid scala aan programma´s: 300 individuele bakprogramma´s en 20 individuele persprogramma´s - Energiebesparende technologie voor energiezuinige werking
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  De Programat EP 5010 is een premium combinatieoven van de laatste generatie in de Programat-serie, die als pers- en bakoven gebruikt kan worden. Deze innovatieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke oven combineert optimale vormgeving met geavanceerde technologie. De Programat EP 5010 heeft een geïntegreerde infraroodcamera. De Programat Infrarood Technologie meet de exacte oppervlaktetemperatuur van het bakobject of de moffel. Door de temperatuurbeheersing van de voorverwarmde moffel kunnen de voorverwarmde oven en de persoven optimaal op elkaar worden afgestemd. Als de moffel onvoldoende wordt voorverwarmd, verschijnt er automatisch een waarschuwing op het display. Als de oven in bakstand staat, controleert de camera automatisch het sluit- en voordroogproces. Zo verschaft de geïntegreerde infraroodtechnologie een scala aan nieuwe mogelijkheden, die de gebruiksvriendelijkheid van de oven, de procesbewaking en efficiëntie verhogen. De Programat EP 5010 kan intuïtief worden beheerd met het grote 7-inch kleurentouchscreen en het beproefde folietoetsenbord. Naast de vele Ivoclar Vivadent-programma´s, die speciaal zijn afgestemd op materialen als IPS e.max Press, biedt de oven ook 500 individuele bakprogramma´s en 20 individuele persprogramma´s. De nieuwe QTK2 moffel in combinatie met de SiC bodemreflector verzekert een homogene hitteverdeling in de brandkamer. Hierdoor wordt de moffel nog gelijkmatiger en betrouwbaarder voorverwarmd. Verder kan de gebruiker met deze kenmerken moeilijk te persen objecten, zoals met extreem dunne randen, persen met nog betere resultaten. De elektronische persaandrijving met krachtsensor verzekert u van precieze op de micrometer nauwkeurige controle van de piston. Het geïntegreerde Crack Detection System (CDS) onderbreekt direct het persproces als er een scheur in de moffel ontstaat. Daarmee zijn uw restauraties optimaal beschermd. Vanaf de softwareversie V4.0 zijn de ovens uitgerust met de FPF-functie, of de volledig automatische persfunctie. Dit betekent dat de operator alleen de moffel in de perskamer hoeft te plaatsen en op de starttoets moet drukken en de oven neemt de rest automatisch over. De nieuwe FPF-technologie vereenvoudigt het beproefde persproces aanzienlijk. Bovendien verhoogt het de betrouwbaarheid van het systeem en verhoogt het de efficiëntie van het laboratorium. Uitstekende persresultaten worden in mum van tijd bereikt. Voordelen - FPF-functie: volautomatische persfunctie voor optimale persresultaten - Programat Infrarood Technologie herkent de grootte, meet de temperatuur van de moffel en controleert het voordroogproces - QTK2 moffeltechnologie met SiC bodemreflector voor homogene hitteverdeling - Modern bedieningsconcept met een groot 7-inch kleurentouchscreen en het beproefde folietoetsenbord voor eenvoudige en intuïtieve bediening - Optimale status- en voortgangsdisplay (OSD) informeert de gebruiker over de huidige status van de oven - Elektronische persaandrijving met krachtsensor produceert persresultaten van hoge kwaliteit; geen aansluiting op perslucht vereist - Crack Detection System ontdekt scheuren in de moffel - Eenvoudige en automatische temperatuur - Eenvoudige software-update via USB flash drive of WLAN - Diagnose op afstand via datafile voor optimale ondersteuning door een servicecentrum - Geïntegreerde multimediafuncties (fotoviewer, video en MP3-speler) - Energiebesparende technologie voor energiezuinige werking - USB en Ethernet interfaces, SD-kaartlezer
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Met zijn compacte design is de Programat P310 de ideale oven voor de dagelijkse routine in het lab. Dankzij het nieuwe kleurentouchscreen en het beproefde folietoetsenbord is deze oven nog gemakkelijker te bedienen in vergelijking met de oven van de vorige generatie P300. De oven is uitgerust met verschillende programma’s, die perfect gecoördineerd kunnen worden met materialen zoals IPS e.max, IPS d.SIGN, IPS InLine en IPS Empress, zodat de oven zonder programmering meteen in gebruik kan worden genomen. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan de gebruiker verschillende werkmodes selecteren (normal, protected en production). Verder is de Programat P310 uitgerust met de QTK2 moffeltechnologie die voor een gelijkmatige en homogene warmteverdeling in de bakruimte zorgt en tot optimale bakresultaten en een langere levensduur van het warmte-element leidt. Het nieuwe vacuümpomp-controlesysteem met dubbele kleppentechnologie zorgt voor een geruisloze en energiebesparende werking. Voordelen - Kleurentouchscreen en beproefd folietoetsenbord - Eenvoudige bediening dankzij grote iconen - QTK2 moffeltechnologie met SiC bodemreflector - Energiebesparende technologie - OSD display - Diagnose op afstand via Internet, e-mail en data log files - Selectie van 3 verschillende werkmodes (normal, protected, production) - Geïntegreerde tanghouder - 300 individuele bakprogramma’s - Dubbele kleppentechnologie vacuüm
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden

  De Programat 510 combineert hoogwaardig en modern design met efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. De intelligente Programat met infraroodtechnologie geeft een betere kwaliteit van de bakresultaten en versnelt de bakcycli tot wel 20 %. De grootte van het aantal restauraties in de bakruimte is onbelangrijk. De infraroodcamera controleert automatisch het voordrogen en sluitingsproces. De Programat P510 kan worden bediend door de grote 7-inch kleurentouchscreen en het beproefde folietoetsenbord. Naast de Ivoclar Vivadent-programma’s, die gecoördineerd worden met materialen zoals IPS e.max, IPS d.SIGN, IPS InLine en IPS Empress, heeft de oven nog 500 individuele programma’s. De QTK2 moffeltechnologie staat voor verdere innovatie. Het zorgt voor een gelijkmatige en homogene warmteverdeling in de bakruimte en leidt tot optimale bakresultaten en een langere levensduur van het warmte- element. Het nieuwe vacuümpomp-controlesysteem met dubbele kleppentechnologie zorgt voor een bijna geruisloze en energiebesparende werking. De nieuwe DSA-functie voor digitale kleurmatching is geïntegreerd in de oven bij de softwareversie V5.0 (alleen in nieuwe machines). Bijzondere beeldverwerkingssoftware herkent automatisch de te analyseren tand en de drie beschikbare kleurtinten op de DSA-afbeelding. De kleurentint die het beste past bij die van de geanalyseerde tand wordt op de tand weergegeven. In mum van tijd is de tandkleur bepaald.

  Voordelen - Geïntegreerde infraroodtechnologie zorgt voor een optimaal voordroogprocedé - DSA (Digital Shade Assistant) functies voor digitale kleurbepaling - Groot kleurentouchscreen en beproefd folietoetsenbord - QTK2 moffeltechnologie met SiC bodem reflector - Automatische temperatuurkalibratie over twee referentiepunten (ATK2) - Diagnose op afstand via Internet, e-mail en data log files - OSD display voor verwerkingsstatus - Energiebesparende technologie - Programat WLAN Kit voor draadloos dataverkeer (software-updates, PrograBase x10). - Selectie van drie werkmodes (normal, protected, production) - Grote cooling lade - Multimedia functies (video player, MP3 player, photo viewer) - Geïntegreerde timer


  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Met de Programat P710, de oven in het premium marktsegment met zijn innovatieve techniek en exclusieve ontwerp, is het nieuwe ovenplatform van Ivoclar Vivadent nu compleet. De intelligente Programat infraroodtechnologie verhoogt de procesveiligheid en versnelt het bakproces met hoogwaardige resultaten. De thermografische infraroodcamera controleert en bepaalt het beste voordroog- en sluitprocedé voor elke bakcyclus. De 3-staps opwarm- en 2-staps afkoelmodules maken complexe bakprocessen mogelijk. Met de gepatenteerde Digital Shade Assistant (DSA) kunnen gebruikers in een handomdraai de exacte kleur van een tand bepalen. Speciale software voor beeldbewerking herkent automatisch welke tand er geanalyseerd moet worden aan de hand van 3 kleurtinten en laat de beste match zien. De Programat 710 heeft een geïntegreerde handsfree belfunctie. De mobiele telefoon van de gebruiker kan via Bluetooth-technologie contact maken met de oven, zodat op het scherm de contactlijst zichtbaar wordt. De Programat P710 is eenvoudig te bedienen via het grote zwenkbare kleurentouchscreen. De belangrijkste functies kunnen worden geselecteerd via het beproefde folietoetsenbord. Multimedia data (PDF, beeldmateriaal, video en MP3 data) kan makkelijk worden overgedragen naar de oven, via een SD kaartlezer of USB flash drive. De oven beschikt over de nieuwe IRT2 functie vanaf softwareversie V3.0. Met deze functie kunnen contactloze temperatuurmetingen van het oppervlak van de restauratie worden gedaan, terwijl de oven wordt geopend na de bakcyclus en de beste tijd aangeeft voor het verwijderen van de restauratie uit de oven. Voordelen - Geïntegreerde thermografische camera voor optimale voordroog-procedé - Oven met ingebouwde DSA functie voor digitale analyse van de tandkleur - Geïntegreerd Bluetooth hands-free systeem - 3-staps verwarmings- en 2-staps afkoelprogramma - Gloss adjustment assistant - Akoestische spraakoutput in 25 talen - Multimedia functies (PDF, beeldmateriaal, video en MP3 speler) - QTK2 moffeltechnologie met SiC bodemreflector voor homogene warmteverdeling - Automatische temperatuurkalibratie over twee referentiepunten (ATK2) - Optimale status- en voortgangsdisplay (OSD) informeert de gebruiker over de huidige status van de oven - Power Saving Technologie - Power Fail Save Systeem
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Deze compacte hogetemperatuuroven is ontworpen als tafelmodel en biedt tal van voordelen. De eersteklas productie met behulp van hoogwaardige materialen, gecombineerd met een groot gebruiksgemak, maakt deze oven tot een allrounder voor onderzoek en laboratoriumgebruik. Ook bijzonder geschikt voor het sinteren van dentaalkeramiek, zoals bruggen uit zirkoniumoxide. Kenmerken - Hoogwaardige verwarmingselementen uit molybdeendisilicide - Dubbelwandige behuizing van gestructureerd roestvrij staal met extra koelsysteem voor lage oppervlaktetemperatuur - Alleen isolatiemateriaal dat niet als kankerverwekkend is ingedeeld volgens TRGS 905, klasse 1 of 2 mag worden gebruikt - Compact design met naar boven openende hefdeur - Regelbare luchtinlaatopening - Luchtafvoeropening in de bovenkant - Thermokoppels type B - NTLog Basic voor Nabertherm-controllers: registratie van procesgegevens via USB-stick Opties - Oververhittingsbeveiliging met instelbare uitschakeltemperatuur voor thermische beveiliging klasse 2 volgens EN 60519-2 ter bescherming van de lading en de oven - Stapelbare vierkante bakjes voor belading tot drie niveaus - Beschermende gasaansluiting voor het doorspoelen van de oven met beschermende gassen of onbrandbare reagentia - Handmatig of automatisch gastoevoersysteem - Procesbesturing en -registratie via VCD-softwarepakket voor bewaking, documentatie en besturing
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  De motoraangedreven heftafel vereenvoudigt het laden van de hoge temperatuurovens LHT/LB aanzienlijk. De cirkelvormige verwarming van de cilindrische ovenkamer zorgt voor een gelijkmatige temperatuur. Bij dit tafelmodel kan lading in bakjes van technisch keramiek worden geplaatst. Tot drie gestapelde bakjes garanderen een maximale productiviteit. Door zijn volume kan deze hogetemperatuuroven ook voor de productie worden gebruikt. Kenmerken - Hoogwaardige verwarmingselementen uit molybdeendisilicide bieden een maximale bescherming tegen chemische interacties tussen de lading en de verwarmingselementen - Alleen isolatiemateriaal dat niet als kankerverwekkend is ingedeeld volgens TRGS 905, klasse 1 of 2 mag worden gebruikt - Gelijkmatige temperaturen door circulaire verwarming van de ovenkamer - Ovenkamer met 2 liter inhoud, tafel met groot oppervlak - Nauwkeurige, gemotoriseerde aandrijving van de tafel door bediening via knop - Elegante, dubbelwandige roestvrijstalen behuizing - Luchtafvoeropening in de bovenkant - Thermokoppel type S - NTLog Basic voor Nabertherm-controllers: registratie van procesgegevens via USB-stick Opties - Oververhittingsbeveiliging met instelbare uitschakeltemperatuur voor thermische beveiliging klasse 2 volgens EN 60519-2 ter bescherming van de lading en de oven - Stapelbare bakjes voor het laden tot twee of drie niveaus, afhankelijk van het model - Beschermende gasaansluiting voor het doorspoelen van de oven met beschermende gassen of onbrandbare reagentia - Handmatig of automatisch gastoevoersysteem - Regelbare luchtinlaatopening in de bodem - Procesbesturing en -registratie via VCD-softwarepakket voor bewaking, documentatie en besturing
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Deze compacte hogetemperatuuroven is ontworpen als tafelmodel en biedt tal van voordelen. De eersteklas productie met behulp van hoogwaardige materialen, gecombineerd met een groot gebruiksgemak, maakt deze oven tot een allrounder voor onderzoek en laboratoriumgebruik. Ook bijzonder geschikt voor het sinteren van dentaalkeramiek, zoals bruggen uit zirkoniumoxide. Kenmerken - Hoogwaardige verwarmingselementen uit molybdeendisilicide - Dubbelwandige behuizing van gestructureerd roestvrij staal met extra koelsysteem voor lage oppervlaktetemperatuur - Alleen isolatiemateriaal dat niet als kankerverwekkend is ingedeeld volgens TRGS 905, klasse 1 of 2 mag worden gebruikt - Compact design met naar boven openende hefdeur - Regelbare luchtinlaatopening - Luchtafvoeropening in de bovenkant - Thermokoppels type B - NTLog Basic voor Nabertherm-controllers: registratie van procesgegevens via USB-stick Opties - Oververhittingsbeveiliging met instelbare uitschakeltemperatuur voor thermische beveiliging klasse 2 volgens EN 60519-2 ter bescherming van de lading en de oven - Stapelbare vierkante bakjes voor belading tot drie niveaus - Beschermende gasaansluiting voor het doorspoelen van de oven met beschermende gassen of onbrandbare reagentia - Handmatig of automatisch gastoevoersysteem - Procesbesturing en -registratie via VCD-softwarepakket voor bewaking, documentatie en besturing
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.