Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Isolatiemateriaal

Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Isolatie- en modelleermateriaal op basis van C-silicone, lage viscositeit, uitstekende stabiliteit, zeer hoge eindhardheid (75 Shore A). Voor het isoleren van kunststof- of porseleintanden. Kan eenvoudig in één enkele procedure worden aangebracht op acryltanden en was, waardoor een dunne, zeer harde isolerende laag wordt gevormd voor het bevestigen van tanden tijdens het persen. Er zijn geen retentiekristallen nodig.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. Prijzen aan het laden
  Isolatie- en modelleermateriaal op basis van A-silicone, lage viscositeit, uitstekende stabiliteit, zeer hoge eindhardheid (85 Shore A). Voor het isoleren van tandprothesen tijdens het inbedden. Bescherming van acryl en acryltanden tegen gips. Eenvoudig aan te brengen - 1: 1 mengsysteem. Speciaal geïndiceerd voor gebruik met spuitgiettechnieken, aanbevolen door IVOCLAR voor het SR-Ivocap-systeem.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Deze C-siliconen kennen een nauwkeurige detailreproductie en zijn daarnaast ongevoelig voor polymerisatiestoringen door latexhandschoenen of retractiematerialen. Verkrijgbaar in verschillende consistenties en verpakkingsvormen, zodat er altijd een oplossing voor uw professionele behoefte is.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Precisie-inbedmassa op basis van A-siliconen voor totale protheses. Eigenschappen - Ontwikkeld voor de perstechniek - Optimale vloei-eigenschappen - Eindhardheid > 70 Shore A - Garandeert een stabiele zit van de tanden in het tegenmodel
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.