Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Isolatiemateriaal

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Aislar is een waterige oplossing op alginaatbasis, formaldehydevrij, om gipsoppervlakken te separeren van dentale kunststoffen en composieten. Het product voldoet aan de vereisten voor isolatie zoals een sneldrogend, glad oppervlak en moeiteloos separeren in combinatie met warm- en koudpolymeriserende kunststoffen. De optimale isolatie-eigenschappen zorgen voor een eenvoudige verwerking. Voordelen - Maximale pasnauwkeurigheid van protheses - Reproduceren van een glad oppervlak - Bijslijpen tot een minimum beperkt - Korte droogtijd - Optimale biocompatibiliteit - Niet-reactieve veilige polymerisatie op alle oppervlakken - Formaldehydevrij Indicaties - Isolatie gips/kunststof - Isolatie gips/composiet - Isolatie van alle gipsen - Compatibel met alle kunststoffen.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Isolatie- en modelleermateriaal op basis van C-silicone, lage viscositeit, uitstekende stabiliteit, zeer hoge eindhardheid (75 Shore A). Voor het isoleren van kunststof- of porseleintanden. Kan eenvoudig in één enkele procedure worden aangebracht op acryltanden en was, waardoor een dunne, zeer harde isolerende laag wordt gevormd voor het bevestigen van tanden tijdens het persen. Er zijn geen retentiekristallen nodig.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Isolatie- en modelleermateriaal op basis van A-silicone, lage viscositeit, uitstekende stabiliteit, zeer hoge eindhardheid (85 Shore A). Voor het isoleren van tandprothesen tijdens het inbedden. Bescherming van acryl en acryltanden tegen gips. Eenvoudig aan te brengen - 1: 1 mengsysteem. Speciaal geïndiceerd voor gebruik met spuitgiettechnieken, aanbevolen door IVOCLAR voor het SR-Ivocap-systeem.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Deze C-siliconen kennen een nauwkeurige detailreproductie en zijn daarnaast ongevoelig voor polymerisatiestoringen door latexhandschoenen of retractiematerialen. Verkrijgbaar in verschillende consistenties en verpakkingsvormen, zodat er altijd een oplossing voor uw professionele behoefte is. Inhoud 560 ml pasta 25 ml Activator Universal Plus catalysator 500 g plakgranulaat 1 mengkom 1 mengspatel 1 pipet.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Een gebruiksklare eencomponentenglanslak die compatibel is met alle prothesekunststoffen en materialen voor tijdelijke kronen en bruggen. Palaseal reduceert aanhechting van tandplak en etensresten. Het resultaat: de patiënt geniet van een esthetisch en functioneel duurzame restauratie. Voordelen - Hoge hardheid van het oppervlak en slijtvastheid - Bestand tegen oplosmiddelen in reinigingsmiddelen voor protheses - Lage plaqueafzetting - Goede hechting op prothesemateriaal - Gemakkelijk hechting op alle prothesekunststoffen - Glad oppervlak - Langdurige hechting aan acrylaten.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Precisie-inbedmassa op basis van A-siliconen voor totale protheses. Eigenschappen - Ontwikkeld voor de perstechniek - Optimale vloei-eigenschappen - Eindhardheid > 70 Shore A - Garandeert een stabiele zit van de tanden in het tegenmodel.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Adhesief voor condensatiesilicone. Optimale hechting en extra sneldrogend (ca. 1 minuut). Voor alle kunststof-, metalen en individuele lepels.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.