Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Onedel - Porselein

Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Colado CC 250 g
  IVOCLAR VIVADENT
  1006621
  Prijzen aan het laden

  Deze keramische legering op basis van chroom-kobalt is het economische alternatief voor edelmetaallegeringen en is in het bijzonder aangewezen voor keramische en composietveneers.


  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  De edelmetaalvrije kobalt-chroomlegering Colado CC is een betaalbaar alternatief voor edelmetaallegeringen. Colado CC is vooral geschikt voor veneers van keramiek en composiet. Voordelen Breed spectrum aan indicaties, vooral geschikt voor implantaatsuprastructuren en de perstechniek Uitstekende hechtsterkte met veneermaterialen (keramiek en composieten) Uitstekende smelt- en gieteigenschappen, voor een homogene microstructuur Comfortabele bewerkings- en polijsteigenschappen Geteste en gecertificeerde biocompatibiliteit (hoge corrosiebestendigheid) Compatibiliteit is afgestemd op het productsysteem van Ivoclar Vivadent Indicaties Volledige kronen, telescoop- en conuskronen, wortelkanaalstiften, bruggen met een korte of lange overspanning, implantaatsuprastructuren, frames Samenstelling Co 59,0 - Cr 25,5 - Mo 5,5 - W 5,0 - Ga 3,2 - Si < 1,0 - Nb < 1,0 - Fe < 1,0 - B < 1,0.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Klassieke modelgietlegering met een optimale hardheid en elasticiteit. Voordelen - Hoge hardheid, goede elasticiteit - Uitstekend vloeidrag en vullend vermogen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Nikkel-chroomlegering voor gebruik met klassieke keramiekmassa's zoals HeraCeram en composieten zoals Signum, conform de normen EN ISO 9693 en 22674. Heraenium NA is vrij van beryllium en cadmium. Deze edelmetaalvrije legering is corrosiebestendig en eenvoudig te beslijpen dankzij de gemiddelde hardheid. Het gebruik van een klassieke keramiekmassa leidt tot perfect passende, esthetische gebitsprotheses. Voordelen - Hoge bestendigheid - Vrij van beryllium en cadmium - Optimale hardheid - Thermische uitzettingscoëfficiënt aangepast aan klassieke keramiekmassa's.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  CrCo-opbaklegering voor kronen en bruggen die met keramiek of kunststof opgebakken worden. Heraenium P biedt een goede hechting op keramiek, uitstekende fysische eigenschappen en een groot toepassingsgebied. Voordelen - Vrij van beryllium, cadmium, nikkel en lood - Goede corrosiebestendigheid - Eenvoudig te polijsten - Kan gelaserlast en gesoldeerd worden Indicaties - Kapjes, kronen - Bruggen met kleine of grote spanwijdte - Verblending met keramiek (bijv. HeraCeram) of kunststof (bijv. Signum).
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  CrCo-opbaklegering voor kronen en bruggen die met keramiek of kunststof opgebakken worden. Heraenium Pw biedt een goede hechting op keramiek, uitstekende fysische eigenschappen en een groot toepassingsgebied. Door de lage hardheid kan de legering eenvoudig worden bewerkt. Voordelen - Vrij van beryllium, cadmium, nikkel en lood - Goede corrosiebestendigheid - Gemiddelde hardheid (zachter dan Heraenium P) - Eenvoudig te bewerken en te polijsten - Goede eindglans - Kan gelaserlast en gesoldeerd worden Indicaties - Kapjes, kronen - Bruggen met kleine of grote spanwijdte - Verblending met keramiek (bijv. HeraCeram) of kunststof (bijv. Signum).
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden

  Edelmetaalvrije legering op basis van kobalt voor metaalkeramiek.


  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Ni-Cr-legering voor porselein.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Edelmetaalvrije opbaklegering, vrij van nikkel en beryllium. Extreem corrosiebestendig door de optimale synergie tussen de onmisbare elementen chroom en molybdeen. Bijzonder goede smelt- en gieteigenschappen. Geen langzame afkoeling nodig, zelfs bij grote overspanningen. Goede hechting op keramiek. Hoge weerstand, ongeacht de spanwijdte, en daardoor een breder indicatiegebied. Betrouwbare verwerking volgens het beproefde Bego-systeem. Biocompatibel.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Chroom-kobalt-opbaklegering, nikkel- en berylliumvrij. Eenvoudige verwerking dankzij betrouwbare herkenning van de giettijd. Koolstofvrije samenstelling – ideaal voor laserlassen. Het element cerium zorgt voor een goede hechting met de keramiek en reduceert het risico op afschilferen achteraf. De lage warmtegeleiding beschermt de pulpa en biedt een groot draagcomfort bij de patiënt. Biocompatibel en bestand tegen corrosie door een goed aanhechtende, passieve laag.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
 12. Prijzen aan het laden
  Premium Ni-Cr-legering voor het opbakken van porselein of kunststof – berylliumvrij. Goede hechting tussen metaal en keramiek, minimaal risico op afschilferen achteraf. Lage hardheid van 180 (HV10) voor eenvoudig en snel afwerken en hoogglanspolijsten. Eenvoudige herkenning van de giettijd – probleemloze verwerking in alle inductiegietmachines. Hoge elasticiteitsmodulus voor grotere bescherming tegen vervormingen door kauwkrachten. Groot draagcomfort bij de patiënt door de lage warmtegeleiding. Biocompatibel en bijzonder corrosiebestendig dankzij een goed aanhechtende, passieve laag.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.