Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

HYGIENE & DISPOSABLES

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 213

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden

  Hoofdsteunzak met dubbele laag: de bovenste laag is gemaakt van hoogwaardige cellulose (26 g/m²) en de onderste laag is gemaakt van polyethyleen (PE) voor een maximale bescherming tegen water.


  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden

  Verwijder vlekken en reinig je huid en materialen met 96% Alcohol Ketonatus. De alcohol is gedenatureerd en bijvoorbeeld te gebruiken voor het reinigen van instrumenten, zoals thermometers.


  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  pH-neutraal reinigingsmiddel voor het verwijderen van alginaatresten op alle soorten afdruklepels en andere instrumenten. Voordelen - Bijzonder doeltreffende milieuvriendelijke formule - Niet-agressief voor metalen en fosfaatvrij.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Speciaal voor het desinfecteren van uvex veiligheidsbrillen. Geen impact op de anticondenslaag. Geschikt voor alle alcoholbestendige oppervlakken in de medische sector. Beperkt virusdodend BVDV / (HCV), vaccinia incl. HBV / HIV.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Dispenser voor 50 plastic bekertjes / wandhouder.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Veiligheidsbril van doorzichtig polycarbonaat, ook geschikt voor dragers van een corrigerende bril. Met zij- en wenkbrauwbescherming. Optische kwaliteitsklasse 1.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Gebruiksklare mengvloeistof voor puimsteenpoeder en Poliresin®. Grote bactericide en fungicide (bijv. Candida albicans) werking. Voorkomt effectief onaangename geuren. Vertraagt het drogen van puimsteenpoeder. Formaldehydevrij en biologisch afbreekbaar
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
  Oppervlaktereiniger
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Cavex heeft het unieke ABC-bleeksysteem ontwikkeld, waarbij AB&C staan voor ‘Activeren’, ‘Bleken’ en ‘Conditioneren’.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
 14. Prijzen aan het laden
  Mondverzorgingsgel met chloorhexidine, fluoride en xylitol. De geoptimaliseerde verzorgingsformule van Cervitec Gel beschermt de tanden, tandvlees, peri-implantaat weefsel en slijmvlies met nog meer efficiëntie. Het voorkomt ontstekingen en verfrist de adem. Cervitec Gel kan worden toegepast in-kantoor of thuis en het versterkt het effect van de professionele behandeling met de beschermende lak Cervitec F of Cervitec Plus. Toepassing - Ter preventie van ontstekingen van het tandvlees, de slijmvliezen van de mond en het peri-implantaire weefsel - Als ondersteuning tijdens de behandeling van patiënten met ontstekingen, zoals gingivitis, mucositis, parodontitis, peri-implantitis of prothesestomatitis - Bij verhoogde kiemgetallen Voordelen - 0,2 % chloorhexidine + 900 ppm fluoride + provitamin D-panthenol + xylitol - Soepele consistentie - Prettige smaak - Krachtige combinatie voor de behandeling van het tandvlees, het peri-implantaire weefsel, de slijmvliezen van de mond en het gebit - Optimale verdeling oppervlakken - Aanvullende behandeling bij de professionele zorg
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden

  Voor het verzorgen en reinigen van spalken, prothesen, kaakorthopedische platen, gebitsbeschermers en apparaten in het kader van snurktherapie. Vermindert de monomeersmaak en zorgt voor een diepe glans van de kunststofoppervlak. Aangename frisheid en een beter draagcomfort.


  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 213

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.