Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

HYGIENE & DISPOSABLES

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 150

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  pH-neutraal reinigingsmiddel voor het verwijderen van alginaatresten op alle soorten afdruklepels en andere instrumenten. Voordelen - Bijzonder doeltreffende milieuvriendelijke formule - Niet-agressief voor metalen en fosfaatvrij.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Speciaal voor het desinfecteren van uvex veiligheidsbrillen. Geen impact op de anticondenslaag. Geschikt voor alle alcoholbestendige oppervlakken in de medische sector. Beperkt virusdodend BVDV / (HCV), vaccinia incl. HBV / HIV.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Oppervlaktereiniger
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Cavex heeft het unieke ABC-bleeksysteem ontwikkeld, waarbij AB&C staan voor ‘Activeren’, ‘Bleken’ en ‘Conditioneren’.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
 6. Prijzen aan het laden
  Mondverzorgingsgel met chloorhexidine, fluoride en xylitol. De geoptimaliseerde verzorgingsformule van Cervitec Gel beschermt de tanden, tandvlees, peri-implantaat weefsel en slijmvlies met nog meer efficiëntie. Het voorkomt ontstekingen en verfrist de adem. Cervitec Gel kan worden toegepast in-kantoor of thuis en het versterkt het effect van de professionele behandeling met de beschermende lak Cervitec F of Cervitec Plus. Toepassing - Ter preventie van ontstekingen van het tandvlees, de slijmvliezen van de mond en het peri-implantaire weefsel - Als ondersteuning tijdens de behandeling van patiënten met ontstekingen, zoals gingivitis, mucositis, parodontitis, peri-implantitis of prothesestomatitis - Bij verhoogde kiemgetallen Voordelen - 0,2 % chloorhexidine + 900 ppm fluoride + provitamin D-panthenol + xylitol - Soepele consistentie - Prettige smaak - Krachtige combinatie voor de behandeling van het tandvlees, het peri-implantaire weefsel, de slijmvliezen van de mond en het gebit - Optimale verdeling oppervlakken - Aanvullende behandeling bij de professionele zorg
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
 8. Prijzen aan het laden
  Des-O is een oppervlakte-desinfectievloeistof op basis van 80% ethylalcohol van zeer zuivere kwaliteit. Des-O is toepasbaar voor het desinfecteren van kleine oppervlakken, kleine voorwerpen en kleine werkbladen. Deze vloeistof laat geen residu achter en is biologisch afbreekbaar. Het is tevens niet toxisch, niet allergeen en niet agressief. Doodt virussen, bacteriën, schimmels en gisten.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
 12. Prijzen aan het laden
  Desinfecteren door onderdompelen en reinigen met MD 520 in slechts 5 minuten. Speciaal ontworpen voor max. 2 afdruklepels.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Snelwerkende desinfecterende reinigingsdoekjes met alcohol voor kleine oppervlakken.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
 15. Dipol 1 l
  Hager & Werken
  1031764
  Prijzen aan het laden
  Oppervlakteontspanner. Bevochtingsmiddel zonder alcohol. Voor wasmodellaties, voor gladde gietresultaten zonder luchtbellen. Ook geschikt voor afdrukken van siliconen of polyether. Met 100-ml-spuitfles, leeg.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 150

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.