Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Zandstralen

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Aluminiumoxide straalmiddel
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Gemiddeld abrasief. Voor het uitbedden en verwijderen van oxide. Ter voorbereiding van onderstructuren uit edelmetaal en niet-edelmetaal.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Niet-schurende glasparels voor het polijsten en verdichten van het oppervlak.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Zeer harde alfa-korund. Blijft scherp en gekant tot het slijten. Indrukwekkende compatibiliteit met de Bego-zandstralers zoals Duostar of Protempomatic. De grote zuiverheid van Korox sluit elk risico op contaminatie van het legeringsoppervlak uit.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Bestaat uit minuscule, loodvrije parels uit sodaglas die zorgen voor een homogene zijdeachtige glans. Efficiënt, voordelig en gebruiksvriendelijk dankzij de gecontroleerde grootte en vorm van de parels. Geen verlies van metaal, omdat het oppervlak samengedrukt en niet afgeslepen wordt. Geen afwerken nodig van oppervlakken die niet gepolijst moeten worden. Kan worden gebruikt voor alle K&B-legeringen om de occlusale vlakken een matte glans te geven.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Niet-abrasieve glasparels voor het gladmaken en verdichten van het oppervlak. Voordelen - Gegarandeerd zijdemat oppervlak zonder lichtreflecties - Voor fijne oppervlaktebehandelingen van edelmetaal- en edelmetaalvrije legeringen - Veroorzaakt geen silicose.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.