Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Isoleren

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Isoleerspray op siliconebasis voor metaal tegen gips. Houdt de articulator en modelplaten schoon.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Bevochtigingsmiddel gebruikt vóór het inbedden en als oppervlakteontspanner van duplicaatmodellen uit silicone. Betrouwbaar preparatiemiddel voor het inbedden in Cr-Co en voor kroon- en brugwerk. Gaat de waterafstotende eigenschappen van de wasmodellatie tegen en zorgt voor gladde oppervlakken in het gietstuk.
  Lees verder
 3. Divosep
  Vertex Dental
  1023647
  Prijzen aan het laden
  Separeervloeistof op alginaatbasis voor het separeren van kunststof/gips en gips/gips. Geschikt voor de giet- en perstechniek door de hoogwaardige grondstoffen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Isoleermiddel tussen additiesiliconen en materialen op polyetherbasis.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Gips hecht zich aan kunststof, waardoor dit verkleurt (wit wordt). Het oppervlak van de kunststof wordt niet gedepolymeriseerd. Een goede isolatie zorgt niet alleen voor een goede kwaliteit van de afgewerkte prothese, maar vermindert ook de tijd voor het bewerken van de kunststof.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Isoleermiddel voor gips tegen kunststof op basis van alginaatbasis.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  De IPS Model Sealer wordt gebruikt voor het isoleren van het gipsmodel. De openingen in het gips worden gesloten om te verhinderen dat het vocht uit de keramiekmassa wordt gezogen.
  Lees verder
 8. Iso K
  Candulor
  1014548
  Prijzen aan het laden
  Iso-K is een beproefde isoleervloeistof op alginaatbasis. Bijzonder geschikt voor het isoleren van gips tegen gips en tegen prothesekunststof, bv. alle soorten PMMA-kunststof, zowel koud- als warmpolymeriserend. Voordelen - Uitstekende isolatie - Goede opname in het gips - Vorming van een ultradunne isolatielaag.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Praktische pen met dubbel uiteinde voor het isoleren van gips tegen keramiek en was. Voordelen - Zachte en harde punt voor individuele toepassingen - Zuinig en haarfijn gebruik van het isoleermiddel - Comfortabel en eenvoudig gebruik.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Isoleert gips tegen gips zonder filmvorming, geleverd in een praktische spray. Ideaal voor het maken van zaagmodellen. Voordelen - Dringt binnen in het gips - Sluit open poriën van het gipsmodel - Geen filmvorming.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
 12. Prijzen aan het laden
  Isoleermiddel voor 3D-modellen bij het verwerken van koudpolymeriserende kunststof.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Voor isolatie tussen gips en was. Het wasmodel kan snel en eenvoudig worden losgemaakt zonder breukgevaar. Bevat geen olie en laat geen film achter op het model.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Isoleert gips tegen gips. Voordelen - Zonder één enkele vorm van laagvorming doordat het niet silicoongebonden is - Exact en zeer makkelijk te splitsen - Gipsresten maken zich zonder hulpmiddelen los - Geen verkleuringen van de modellen - De poriën van het gips zijn extra beschermd tegen vuil en wate - Gipsoppervlak kan met borstel of doek glanzend worden gepolijst - Zonder drijfgas, formaldehydevrij.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Keramische isolatiestift met twee punten. Voor het separeren van gips en keramiek.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Separeermiddel voor de isolatie van polyetherafdrukken tegen modelleermaterialen op basis van polyurethaan en silicone tegen silicone.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.