Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

WAS & MODELLEREN

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Voor een eenvoudige en snelle individuele karakterisering van protheses in was.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Aesthetic Denture Wax is een speciale modelleerwas in kleur 34 voor het opstellen van tandprotheses, verkrijgbaar in twee verschillende hardheidsgraden. Voordelen - Geen vervorming, zelfs bij langdurige pas in de mond - Hoge hardheid en hoog stolpunt - Twee hardheidsgraden (medium en hard) - Minimale krimp - Optimale modelleereigenschappen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Aluminiumwas met hoog percentage aluminium, voor nauwkeurige beetregistraties. Kan in warm water of boven een brander worden verhit, wordt na het afkoelen heel hard.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
 5. Prijzen aan het laden
  Een nieuwe modelleerwas met een hoge temperatuurstabiliteit voor een nauwkeuriger pas en minder risico op vervorming in de mond. Irriteert het mondweefsel niet. Geen onaangename geur of smaak. Wordt zacht zonder te schilferen of af te brokkelen. Verwerkingstemperatuur: 41-45  °C.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
  Modelleerwas voor wasopstellingen bij gedeeltelijke en totale protheses. Verwerkingstemperatuur: 35-41 °C.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Zachte was voor aanpassingen aan afdruklepels en voor uitblokken van ondersnijdingen.
  Lees verder
 9. Boxing wax sticks
  Coltene Whaledent
  1030737
  Prijzen aan het laden
  Zachte, fijne kleefwasstaafjes.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Spray om de scanbaarheid van afdrukken te optimaliseren. Omdat Cavex ScanSpray geen olie bevat, is het geschikt voor alle soorten afdrukmateriaal. Door toevoeging van titaniumdioxide zijn zelfs de kleinste details duidelijk zichtbaar. Breng een dun laagje Cavex ScanSpray aan op de afdruk voor een 100 % accuraat digitaal model. Inhoud van 200 ml voor ong. 200 applicaties.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende, MMA-vrije gel. Restloos verbrandbaar en vormstabiel. Hardt altijd uit, ook in dikkere lagen. Kan met conventionele of lichtuithardende was gecombineerd worden. Geleverd met 10 applicatienaaldjes.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Ingenieuze magneet voor het verzamelen van roestvrij stalen granulaat. De korrels worden sterk aangetrokken, maar hoeven niet van de magneet getrokken te worden. Eén keer aan de hendel trekken en de korrels vallen er weer af.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Deze wassen onderscheiden zich door een geringe krimp, betere vloei- en schaafeigenschappen, en een hoge oppervlaktedichtheid. De esthetiekwas A bevat een klein aandeel (< 1 vol %) anorganische additieven die de was ook in vloeibare toestand een opaak effect geven. Dit maakt een precieze dosering en een nauwkeurig aanbrengen van de was mogelijk. Niet geschikt voor glaskeramiek.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Deze wassen onderscheiden zich door een geringe krimp, betere vloei- en schaafeigenschappen, en een hoge oppervlaktedichtheid. De organische esthetiekwas O verbrandt zonder resten achter te laten en is daarom ideaal voor het gieten van glaskeramiek.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  GEO Bonyhard-klammers (10).
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Anatomisch gevormde, conische klemprofielen van gemakkelijk aanpasbare was. Ook verkrijgbaar met zelfklevende coating. Voordelen - Grote drukstabiliteit voorkomt samendrukken van de vorm en structuur - Spanningsvrij aanbrengen en aanpassen - Extreem glad oppervlak zonder porositeiten en caviteiten.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.