Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Veiligheidsbrillen

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Veiligheidsbril van doorzichtig polycarbonaat, ook geschikt voor dragers van een corrigerende bril. Met zij- en wenkbrauwbescherming. Optische kwaliteitsklasse 1.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. iSpec BT fit
  Hager & Werken
  1122903
  Prijzen aan het laden
  Uiterst lichte en efficiënte veiligheidsbril. Past over elke correctiebril. Panoramalens met 180° gezichtsveld. Perfecte, drukvrije pasvorm. Effectieve zijdelingse ventilatie. Nieuwe en eenvoudig verstelbare beugellengte.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Innovatief design en hoge veiligheid. Onbeperkt zijzicht. Individueel verstelbare beugellengte en inclinatiehoek. Drukvrije zit.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Moderne veiligheidsbril met aan de zijkant doorlopende glazen. Biedt tevens bescherming tegen UV licht. De glazen zijn verwisselbaar, het frame heeft een individueel verstelbare beugellengte en hoek.
  Lees verder
 6. Gezichtsbescherming met brilbeugels. Van niet-reflecterend polycarbonaat. Vervangbaar beschermingsmasker. Ideaal voor werkzaamheden met het profylactisch straalapparaat. Totaalgewicht slechts 25 g.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Eenvoudig te vervangen glazen, verstelbaar in 3 posities, krasbestendig en anticondens.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
  Hoge veiligheid door bescherming aan de zijkanten. In lengte verstelbare poten. Eenvoudig te vervangen glazen, verstelbaar in 3 posities, krasbestendig en anticondens.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.