Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

C-Silicone

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Catalysator voor polysiloxaan-afdrukmaterialen.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Catalysator voor polysiloxaan-afdrukmaterialen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden

  Kneedsilicone met Shore-hardheid 85 voor de vervaardiging van voorwallen en reparatiemodellen van protheses, en voor het isoleren van tanden tegen gips in de cuvette.


  Lees verder
 4. Speedex
  Coltene-Whaledent
  1019102
  Prijzen aan het laden
  Hoogwaardige C-silicone met dezelfde eigenschappen als een A-silicone, vloeibare tot half vloeibare consistentie, dimensionaal stabiel gedurende 7 dagen, variabele uithardingstijd dankzij dosering van de activator, oppervlakteactieve stof.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardig, kneedbaar C-silicone met dezelfde eigenschappen als een A-silicone. Elastisch geheugen en goede reproduceerbaarheid. De afdruk blijft tot 7 dagen vormstabiel alvorens te gieten. Alle viscositeiten van Speedex worden gemengd met een universele activator. De verwerking is flexibel en de dosis kan verhoogd of verlaagd worden. Twee minuten in de mond volstaan voor een volledige afdrukname.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Voor Speedex putty, Speedex light body en Speedex medium.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Geavanceerde C-silicone voor functionele afdrukken van edentate kaken. Xantopren Function wordt vooral gebruikt voor de passieve (open mond) en actieve (gesloten mond) afdruktechniek. Combipack: 450 ml Xantopren Function + 1 duo-activator 2 x 7 ml + 1 doseerspatel + 1 mengblok
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Dunvloeibare afdruksilicone
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Dunvloeibare afdruksilicone
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Afdruksilicone, middelvloeibaar, voor slijmhuidafdrukken. De combinatie van een klassieke putty met laagvisceuze materialen is gebruiksvriendelijk en geeft een goede detailreproductie. Xantopren is daarnaast ongevoelig voor polymerisatiestoringen door latexhandschoenen of retractiematerialen.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Adruksilicone, extra vloeibaar, voor correctieafdrukken. De combinatie van een klassieke putty met laagvisceuze materialen is gebruiksvriendelijk en geeft een goede detailreproductie. Xantopren is daarnaast ongevoelig voor polymerisatiestoringen door latexhandschoenen of retractiematerialen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.