Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

DUPLICEREN & LAB SILICONE

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 52

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Kneedmassa voor de tandtechniek, additievernettend, zeer hoge, gemakkelijk kneedbare consistentie. Nauwkeurige detailweergave, vorm- en volumevast, zacht en soepel, hittebestendig tot 200 °C, standaardeindhardheid 86 Shore A. Uitstekende mechanische eigenschappen, gemakkelijk te snijden. Veelzijdig toepasbaar (veilige fixatie van kunsttanden, gipssloten, controlebeten, modellen, isolaties, etc.). Hoog rendement, optimale mengcontrole door contrastkleuren. Basismateriaal middenblauw, katalysator beige 1:1.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Professionele cuvette met transparant kunststof bovengedeelte, roestvrij stalen bodemplaat en geïntegreerd bodemgedeelte voor het uitkoken, incl. kanaalstaafjes, ø 8 mm.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Speciale reversibele dupliceergel voor gecompliceerde modelgiet- en combinatiewerkstukken, en voor de kunststof giettechniek. Gebruiksvriendelijk door de hoge afdrukprecisie tot in het kleinste detail en door de breukvastheid dankzij de uitstekende elasticiteit. Dit garandeert een precieze en veilige duplicering. Kan meerdere keren worden gebruikt, dus voordelig. Volledig biologisch afbreekbaar, dus ecologisch.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Porcelaine feldpathique qui contient des pigments naturels mélangés à la poudre.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Porcelaine feldpathique qui contient des pigments naturels mélangés à la poudre.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
  Veldspaatkeramiek met natuurlijke pigmenten.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
  Dupliceermateriaal voor Cr-Co-frames. Uitstekende dimensionele stabiliteit, lange levensduur, exacte reproductie van de vorm. Geschikt voor alle inbedmassa's voor de modelgiettechniek en voor fosfaatgebonden inbedmassa's voor edelmetaal.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Speciale dupliceergel voor het dupliceren van gipsmodellen. Bijzonder zuiver dupliceren van alle soorten modelgips.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardige, universele dupliceergel voor gips en inbedmassa. Voordelen - Hoge elasticiteit en scheurweerstand - Modellen gemakkelijk te verwijderen uit de dupliceermassa - Kan tot 15 keer opnieuw gesmolten worden.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Beproefd standaardmateriaal voor de volledige dupliceertechniek. Eigenschappen - Eindhardheid: 15 Shore A, dunvloeiend - Gemakkelijke ontvorming dankzij zeer flexibele consistentie.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  In de hoogte verstelbare cuvette voor de voordelige siliconedupliceertechniek. Voordelen - Laag siliconeverbruik dankzij een verstelbaar binnendeel en daardoor optimale aanpassing aan de modelsituatie - Goede fixatie van de afdrukweergave dankzij een inlegsel - Dupliceren van modellen met of zonder sokkel - Verankering d.m.v. conische manchet - Bovendeel, manchet en basis gemaakt van stevige en duurzame Makrolon-kunststof.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Shore-hardheid A22 - Kleur: turkoois - Gemiddelde hardheid - Uithardingstijd: 20 minuten - Voor snelle terugvorming - Ook geschikt voor stompen in de galvanotechniek.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Voor partiële prothesen. Geringe warmtegeleiding voor een spanningsvrij afkoelen van de dupliceermassa. Twee in het deksel van de cuvette geïntegreerde wiggen voorkomen rotatie en zorgen ervoor dat de vorm goed in de cuvette teruggeplaatst wordt. De Kombi-dupliceercuvetten zijn perfect aangepast aan de Bego-moffelvormers.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Additiesilicone voor het dupliceren van modellen met weinig uitgesproken ondersnijdingen. Het gebruik van kunststof cilinders wordt aanbevolen. Eigenschappen - Shore-hardheid 22 - Bijzonder dunvloeiend - Hoge scheurvastheid - Absoluut vormstabiel en vormvast Voordelen - Mengverhouding 1:1 - Maximale precisie voor nauwkeurige detailweergave - Compatibel met alle gipsen, polyurethaanharsen, fosfaatgebonden inbedmassa's en op alcoholbasis, en kunststoffen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 52

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.