Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Registratie

Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Thermoplastische tabletten op zelfklevende folie voor het bedekken van de metalen beetvork voor gezichtsboogregistratie.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Instrumentenset voor beetregistratie.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Occlusiepray - Homogene micropoederlaag - Goede markering van de contactpunten - Geen uitsmeren of schilferen - Kan makkelijk worden verwijderd met water of stoom - Bevat geen oplosmiddelen, vet of CFK's.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Beetregistratiemateriaal op basis van A-siliconen.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Beetregistratiemateriaal op basis van A-siliconen. Voordelen - Mengen en aanbrengen direct vanuit de cartridge - Thixotrope eigenschappen met een uitgebalanceerde verhouding tussen stevigheid en vloeivermogen - Snap-set: verwerkingstijd tot 45 seconden - Uithardingstijd slechts 45 seconden - Hoge stabiliteit voor het veilig verplaatsen van gipsmodellen naar een articulator - Goed te kerven en te bewerken.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Exaclear is een innovatief, doorzichtig siliconemateriaal dat voldoet aan de eisen van veeleisende esthetische casussen en de weg naar fantastische resultaten vereenvoudigt. De hoge transparantie biedt een geweldige visuele controle voor de zichtbaarheid van details.
  Lees verder
 7. Futar D
  Kettenbach
  1032782
  Prijzen aan het laden
  Tweemaal sneller, additievernettend beetregistratiemateriaal op vinylpolysiloxaanbasis met een hoge eindhardheid (Shore-D 43). Dubbel zo snel, want zowel snel uitgehard als eenvoudig en dus snel op te brengen. Zeer goed freesbaar en bewerkbaar.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Futar® Fast is een extra snelhardend beetregistratiemateriaal op basis van A-silicone met hoge eindhardheid (90 Shore A). De beetregistratie duurt slechts één minuut dankzij de snelle uithardingstijd van 15 seconden en het korte verblijf van 45 seconden in de mond. Gemakkelijk te bewerken met scalpel of freesmachine. Voordelen - Extra harde A-silicone: Shorehardheid A90 - Geringe elasticiteit - Supersnelle verwerkingstijd van 15 seconden, slechts 45 seconden in de mond - Hoge thixotropie - Zeer accurate beetregistratie, bijzonder comfortabel - Gemakkelijk te bewerken met scalpel of freesmachine - Mogelijkheid tot intraorale controle van de beet, het overtollige materiaal kan worden weggesneden - Geen veereffect bij het samenvoegen van beide modellen - Tijdwinst, minder kans op vervormingen in de mond; comfort voor de patiënt - Vloeit niet in de mondholte en gemakkelijk uit de mond te nemen - Gebruiksvriendelijk en uiterst nauwkeurig Inhoud 2 cartridges van 50 ml 6 groene mengtips.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Futar® is een snelhardend beetregistratiemateriaal op basis van A-silicone met hoge eindhardheid (90 Shore A). Voordelen - Extra harde A-silicone: Shorehardheid A90 - Geringe elasticiteit - Gebruiksvriendelijk dankzij verwerkingstijd van 30 seconden, kort verblijf in de mond - Hoge thixotropie - Zeer accurate beetregistratie, bijzonder comfortabel - Mogelijkheid tot intraorale controle van de beet, het overtollige materiaal kan worden weggesneden - Geen veereffect bij het samenvoegen van beide modellen - Gemakkelijk te bewerken met een scalpel of freesmachine - Minder kans op vervormingen bij samenvoegen van beide gipsmodellen; comfort voor de patiënt - Vloeit niet in de mondholte en gemakkelijk uit de mond te nemen Inhoud 2 cartridges van 50 ml 6 groene mengtips.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Memoreg 2 is een hooggevuld, hardroze gekleurd A-silicone dat gemakkelijk en direct in de mond is aan te brengen. Te gebruiken voor standaard beetregistraties voor kroon- en brugwerk, gezichtsboogregistraties en fixatie van pijlpuntregistraties. Voordelen - Optimale thixotropie: de sterk thixotrope eigenschappen bevorderen de vloei-eigenschappen onder druk en zorgen dat het materiaal stabiliseert zodra de druk is weggenomen. Memoreg 2 loopt niet weg tijdens het aanbrengen en kan eenvoudig in meerdere lagen worden opgebouwd. - Doordrukken gemakkelijk te herkennen: als de registratie is doorgedrukt, is dit door de uitgesproken kleur snel en goed te herkennen. - Comfortabele verwerking: de registratie is makkelijk uit de mond te nemen zonder dat deze breekt of scheurt. Dankzij de hoge eindhardheid van Shore A 90 zijn de modellen eenvoudig in relatie op te stellen. Het uitgeharde materiaal is zonder problemen met boor, frees of schaar te bewerken. En dankzij de dimensionele stabiliteit is er geen tijdsdruk bij de verdere verwerking.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Memosil 2 is het transparante A-silicone voor speciale indicaties. Door de transparantie is een visuele controle eenvoudig en kunnen lichtuithardende materialen door Memosil 2 heen gepolymeriseerd worden. Mogelijkheden voor het gebruik van Memosil 2 zijn occlusale stempel voor posterieure restauraties, mal voor anterieure restauraties, fixatiemateriaal voor metalen bolletjes bij röntgenopnamen voor plaatsbepaling van implantaten of transfermatrix voor brackets. Voordelen - Visuele controle: de transparantie van Memosil 2 maakt het mogelijk hulpmiddelen makkelijk aan te brengen en composieten en vulmaterialen door het materiaal heen te polymeriseren. - Hygiëne: in tegenstelling tot andere materialen (bijv. was) wordt Memosil 2 direct vanuit de cartridge in de mond aangebracht. Memosil 2 biedt uw patiënt comfort door een korte intraorale uithardingstijd en een neutrale smaak en geur. Daarnaast wordt een efficiënte werkwijze gestimuleerd doordat Memosil 2 rechtstreeks in de mond van de patiënt kan worden aangebracht.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Transparant beetregistratiemateriaal, nagenoeg vrij van vulmaterialen, maar met een hoge eindhardheid en spontane terugvorming na vervorming. Voordelen - Gemakkelijk te snijden - Niet-opaak voor röntgenstralen Toepassing - Ideaal voor beetregistratie in moeilijke gevallen - Matrijsmateriaal voor lichtuithardende composieten van elementen in de front- en laterale regio - Voor een snelle en eenvoudige vervaardiging van röntgensjablonen.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Plexiglas rondellen, groot.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.