Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Modeltrimmers

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
 2. Prijzen aan het laden
  Nattrimmer met automatische watertoevoer. De krachtige, onderhoudsvrije motor met koeling zorgt voor een performante freessnelheid en een hoge draaifrequentie.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Nat- en droogtrimmer met pure power door de krachtige motor die zelfs de hardste gips moeiteloos trimt. Voordelen - Eenvoudig en snel onderhoud door verwijderen van de frontdeur zonder gereedschap - Reinigen is kinderspel door de afneembare trimmertafel en sproeislang - Geluiddempende, krasbestendige behuizing uit speciaal materiaal (polyurethaan) Details - Bruikbaar voor alle modelsituaties door traploos instelbare trimmertafel - Snel vervangen van de slijpschijf door ingebouwd gereedschap - 100 % roestvrij stalen behuizing - Motor en watertoevoer worden gestopt door een veiligheidsschakelaar bij het openen van de deur, wat een hoge mate van veiligheid biedt.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  De MT plus is een nat- en droogtrimmer. Door de bijzonder krachtige motor kan zelfs het hardste gips moeiteloos bewerkt worden. Voordelen - Eenvoudig en snel onderhoud door de afneembare frontdeur - Reiniging is kinderspel door de afneembare trimmertafel en sproeibuis - Geluidsarme en krasbestendige behuizing van polyurethaan Details - Geschikt voor iedere modelsituatie dankzij de traploos verstelbare trimmertafel - Snel wisselen van de slijpschijf met behulp van het ingebouwde werktuig - De motor- en waterstop door de veiligheidsschakelaar zorgt voor hoge veiligheid bij het openen van de deur.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Deze nattrimmer overtuigt door zijn buitengewoon krachtige motor. Renfert biedt daarmee een hoogperformante trimmer voor een zachte prijs. Voordelen - Snel veranderen van de hoek van de trimmertafel via een handig kantelmechanisme (90°/ 98°) - Veiligheid: bij het openen van de frontdeur stopt een veiligheidsschakelaar de motor en watertoevoer - De optimaal geplaatste sproeislang verhindert het verstoppen van de slijpschijf door een gelijkmatige bevochtiging Details - Optimaal zicht op het model dankzij 10° inclinatie van het apparaat - Eenvoudige geleiding van de gipsmodellen met behulp van gegroefde hoeklijnen in de trimmertafel.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  De nattrimmer MT3 overtuigt door zijn uiterst krachtige motor. Voordelen - Snel wisselen van de trimmertafelhoek via handig kipmechanisme (90°/ 98°) - Veiligheid: motor- en waterstop door veiligheidsschakelaar bij openen van de frontdeur - Optimaal geplaatste sproeibuis zorgt voor gelijkmatige bevochtiging en voorkomt verstoppen van de slijpschijf Details - Optimaal zicht op het model door 10° inclinatie van het apparaat - Eenvoudige geleiding van de gipsmodellen met behulp van de hoeklijnen met sleuven in de trimmertafel.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Deeldiamantschijf voor gipstrimmer Rotogrind NT.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  De compacte polijsteenheid WP-Ex 3000 II is bijzonder krachtig en duurzaam, en garandeert een optimaal polijsten en afzuigen, zelfs in kleine ruimten. Overzichtelijk multifunctioneel display, instelbare polijstmotor en daglicht-led.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.