Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Onedel - Porselein

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Edelmetaalvrije opbaklegering, vrij van nikkel en beryllium. Extreem corrosiebestendig door de optimale synergie tussen de onmisbare elementen chroom en molybdeen. Bijzonder goede smelt- en gieteigenschappen. Geen langzame afkoeling nodig, zelfs bij grote overspanningen. Goede hechting op keramiek. Hoge weerstand, ongeacht de spanwijdte, en daardoor een breder indicatiegebied. Betrouwbare verwerking volgens het beproefde Bego-systeem. Biocompatibel.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Chroom-kobalt-opbaklegering, nikkel- en berylliumvrij. Eenvoudige verwerking dankzij betrouwbare herkenning van de giettijd. Koolstofvrije samenstelling – ideaal voor laserlassen. Het element cerium zorgt voor een goede hechting met de keramiek en reduceert het risico op afschilferen achteraf. De lage warmtegeleiding beschermt de pulpa en biedt een groot draagcomfort bij de patiënt. Biocompatibel en bestand tegen corrosie door een goed aanhechtende, passieve laag.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Premium Ni-Cr-legering voor het opbakken van porselein of kunststof – berylliumvrij. Goede hechting tussen metaal en keramiek, minimaal risico op afschilferen achteraf. Lage hardheid van 180 (HV10) voor eenvoudig en snel afwerken en hoogglanspolijsten. Eenvoudige herkenning van de giettijd – probleemloze verwerking in alle inductiegietmachines. Hoge elasticiteitsmodulus voor grotere bescherming tegen vervormingen door kauwkrachten. Groot draagcomfort bij de patiënt door de lage warmtegeleiding. Biocompatibel en bijzonder corrosiebestendig dankzij een goed aanhechtende, passieve laag.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.