Frequently Asked Questions

 

Ik heb een probleem bij het raadplegen van uw website of bij het opgeven van mijn bestelling, tot wie kan ik mij richten?

U kunt op elk moment tijdens uw bezoek aan onze site of bij het opgeven van uw bestelling contact opnemen met ons commercieel team via het nummer 0800-30500. Zij zullen uw vragen beantwoorden en u begeleiden bij het plaatsen van uw bestelling.

 

Ik vind een product waaraan ik gewend ben niet terug: kan ik het toch bestellen?

Zodra we uw vraag via e-mail naar sales@arseus-dental.be hebben ontvangen, kunnen we u een gelijkaardig product uit voorraad leverbaar voorstellen of u de mogelijkheid van een speciale bestelling bevestigen, met opgave van prijs en leveringstermijn.

 

Het product dat ik besteld heb is niet voorradig: wat is de leveringstermijn?

De leveringstermijn hangt af van de fabrikant en van andere factoren buiten onze wil. Indien u bijkomende informatie wenst, gelieve ons te contacteren via e-mail naar sales@arseus-dental.be of telefonisch op het nummer 0800-30500.

 

Ik wil graag meer informatie over een nieuw product of materiaal: met wie moet ik contact opnemen?

Stuur uw vraag naar sales@arseus-dental.be of bel ons op het nummer 0800-30500. Onze vertegenwoordiger neemt dan zo snel mogelijk contact met u op voor alle noodzakelijke informatie en voor een demonstratie in uw labo indien u dit wenst.

 

Is er een minimum orderbedrag?

Neen, er is geen minimum orderbedrag.

 

Kan mijn leveringsadres verschillend zijn van mijn facturatieadres?

Ja, natuurlijk. U dient dan beide adressen op te geven bij uw bestelling.

 

Hoe kan ik een artikel in nalevering annuleren of wijzigen?

Door contact met ons op te nemen via e-mail naar sales@arseus-dental.be of telefonisch op het nummer 0800-30500.

 

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Vóór het plaatsen van uw bestelling en via ons commercieel team op eenvoudig verzoek. Wij doen dan al het nodige.

 

Ik heb een installatieproject: hoe wordt mijn dossier opgevolgd?

Gelieve contact op te nemen met onze dienst Apparatuur en Meubilair via e-mail naar l.comeyne@arseus-dental.be of telefonisch op het nummer 0800-30500. Onze verantwoordelijke, volgt uw dossier op vanaf de planning tot aan de volledige uitvoering van uw project. Hij werkt samen met onze vertegenwoordiger die u tijdens regelmatige bezoeken advies geeft, informeert en ondersteuning biedt.