Wie zijn wij?

 

Arseus Lab
Met een aanwezigheid in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland positioneert de groep zich als belangrijke speler in de markt van de tandprothetische labo’s. Het dienstenaanbod is compleet, gaande van tanden, over benodigdheden, materieel, en meubels tot CAD/CAM oplossingen. De Europese teams werken nauw samen en delen hun ervaring en knowhow, wat een essentiële troef vormt van de synergie binnen Arseus Lab.

 

Arseus Lab NV

 

 

Onze ervaring

 

 

 

Het administratief centrum en de afdeling tanden in Waregem leveren gespecialiseerde diensten naar de dentaaltechnici, die de professionele aanpak en de uitstekende marktkennis van hun gesprekspartner naar waarde weten te schatten.

 

Onze strategie

 

Het partnership met de grote merken, de keuze aan exclusieve gamma’s en de op maat van onze klanten uitgewerkte systemen: dit alles beantwoordt aan de marktvereisten en draagt bij tot onze sterkte in ontwikkelen.

 

Onze passie

 

Ons verkoopsteam doorkruist heel België en verdedigt met verve de Arseus Lab waarden: raadgeving, demonstratie, ondersteuning. Regelmatig organiseren wij cursussen rond diverse thema’s, niet alleen in ons opleidingscentrum in Waregem maar ook lokaal, waarbij wij streven naar een uitwisseling van de nodige kennis die kenmerkend is voor de evolutie binnen het vakmanschap van dentaaltechnici. Het CAD/CAM gebeuren vertegenwoordigt een groot aandeel in de vraag naar informatie en opleiding, waar wij met enthousiasme aan meewerken via ons NOVUX® concept en 2 specialisten die de allernieuwste technologieën op en top beheersen. Ten slotte is er ons exclusief “SELEXION” gamma, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, waardoor wij onze aanwezigheid op de markt versterken met een weldoordacht aan aangepast productenpallet.

 

Onze prioriteit


 

Onze knowhow en ons dynamisme, ten dienste van uw vakmanschap.