Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

events

Doorheen het jaar organiseert Arseus Lab, naast een uitgebreid pakket aan cursussen, ook verschillende evenementen om u als klant op de hoogte te brengen van de nieuwigheden op de markt.

Meet & Eats Vigo Discovery Days 2020 Discovery Day 2019 Matik Tour

Ontdek de toekomst van de uitneembare prothese !

Het digitaliseren van de uitneembare prothese is sinds kort een veelbesproken onderwerp. Het is dan ook één van de laatste stukjes uit de digitale dentale puzzel. Maar digitalisering heeft enkel zin als het werkstuk daardoor eenvoudiger te vervaardigen is en prijs-kwaliteit beter is.

Als pionier in de tandheelkunde heeft Vita Zahnfabrik de verantwoordelijkheid hierin het voortouw te nemen. Maak tijdens deze workshop kennis met zijn nieuwste concept: VITA VIONIC VIGO. Tom Behaeghel demonstreert hoe u snel en eenvoudig een digitale prothese kan vervaardigen zonder zich esthetisch te moeten beperken. Zo prachtig kan een digitale prothese zijn!

Kies zelf de weg die u bewandelt VITA VIONIC VIGO laat de tandtechnicus de keuze hoe de prothese vervaardigt kan worden. Werkt u liever in Exocad of in 3Shape? Heeft u een voorkeur voor printen of frezen? Vita VIONIC VIGO biedt een digitale oplossing voor iedereen.

Ontdek het samen met ons.

04 september – Breda

Discovery Day

Ontdek alles over de digitale facebow Zebris voor Ceramill tijdens een van onze Meet & Eat evenementen in februari!

Aan de hand van een demonstratie toon Marie-Claire Bossaer u graag uitgebreid hoe de Zebris werkt en wat de mogelijkheden zijn voor u als lab.

Vanzelfsprekend is ook uw tandarts welkom om de demonstratie mee te volgen. Artex is nu eenmaal een systeem dat door jullie beiden gebruikt wordt.

  • 7 februari - Breda
  • 14 februari - Mechelen
  • 21 februari – Groningen Hoogkerk
Discovery Day

Ook in 2020 willen wij u graag opnieuw uitnodigen voor een boeiende en gezellige Discovery Day bij u in de buurt. Het concept blijft onveranderd, terwijl u in gesprek gaat met uw collega’s en onze fabrikanten, zorgen wij voor een hapje, een drankje en enkele korte maar krachtige uiteenzettingen over de nieuwigheden in onze branche.

Onze 6 data zijn reeds bekend, zet ze alvast in uw agenda. Meer info betreft locatie en inhoud volgen heel binnenkort.
  • 23/04/2020 – Noord Nederland
  • 05/06/2020 – Oost Nederland
  • 11/06/2020 – Midden Nederland
  • 17/09/2020 – Zuid Nederland
  • 18/09/2020 – Wallonië
  • 02/10/2020 – Vlaanderen
Discovery Day

In 2019 organiseerden we opnieuw 5 Discovery Days om u kennis te laten maken met de nieuwigheden van onze fabrikanten.

In het voorjaar werden de nieuwigheden van IDS voorgesteld tijdens twee kartevents in België en Nederland. We verwelkomden meer dan 100 gasten voor interessante productpresentaties, een lekkere ‘walking barbecue’ en een spannend kartingtoernooi.

In het najaar organiseerden we dan weer enkele kleinere Discovery Days in uw regio. Oost-Nederland, Zuid-Nederland en Vlaanderen waren toen aan de beurt.

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen? Contacteer ons dan via marketing@arseus-lab.eu

4 specialisten van Amann Girrbach doorkruisten Europa het afgelopen jaar om de Ceramill Matik op verschillende locaties te presenteren.

Ook Arseus Lab kreeg in december bezoek van de AutoMatikTour.

U kon op 4 verschillende locaties aan de slag gaan met de intelligente freesmachine (in demo-mode) en kennismaken met de software.