Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

events

Doorheen het jaar organiseert Arseus Lab, naast een uitgebreid pakket aan cursussen, ook verschillende evenementen om u als klant op de hoogte te brengen van de nieuwigheden op de markt.

Discovery Day 2019 - Waregem Matik Tour Discovery Day 2019 DENTEX2018

Datum: 12 december 2019

Tijdstip: 16u00 – 21u00

Locatie:Mannebeekstraat 33
8790 Waregem

Het Arseus Lab Team nodigt u uit op donderdag 12 december 2019 in Waregem voor een boeiende en gezellige Discovery Day. Terwijl u geniet van een drankje en lekkere ambachtelijke pizza’s, verrassen we u met korte maar krachtige pitches over de nieuwigheden van enkele van onze fabrikanten. Daarnaast heeft u de kans om bekende Arseus Lab-gezichten, fabrikanten en collega’s te ontmoeten in een informeel kader.

Als kers op de taart bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen in onze kantoren tijdens een begeleide rondleiding.

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen? Contacteer ons dan via marketing@arseus-lab.eu of +32 (0)56 629 585 of via uw vertegenwoordiger. Vooraf inschrijven is verplicht.

Discovery Day

Datum:

  • Dinsdag 10 december 2019 - Almere
  • Woensdag 11 december 2019 - Waalwijk
  • Donderdag 12 december 2019 - Waregem
  • Vrijdag 13 december 2019 - Vilvoorde

U wilt graag met uw eigen ogen zien hoe deze intelligente freesmachine uw verwachtingen inlost? Dat kan! Vanaf dinsdag 10 december t.e.m. vrijdag 13 december 2019 gaat de Ceramill Matik op tournee. Ga aan de slag met deze nieuwe intelligente freesmachine in demo-mode, maak kennis met de software en ontdek andere producten van Amann Girrbach.

Inschrijven

MATIK TOUR

Datum: 26 April 2019

Tijdstip: 16u00 – 22u00

Locatie:Brussels Kart
Alfons Gossetlaan 11
1702 Groot-Bijgaarden

Tijdens IDS 2019 in Keulen zijn er heel wat nieuwigheden voorgesteld. Daarom nodigen wij u graag uit voor een Discovery Day op vrijdag 26 april 2019.

Wij laten u die dag kennismaken met de nieuwigheden van IDS aan de hand van presentaties en korte workshops. Onze leveranciers zullen u informeren over wat nieuw is op de markt en bieden graag een antwoord op al uw vragen. Ook onze vertegenwoordigers zijn aanwezig en staan u graag te woord. Het belooft een boeiende en informatieve avond te worden!

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen? Contacteer ons dan via marketing@arseus-lab.eu of +32 (0)56 629 585 of via uw vertegenwoordiger. Vooraf inschrijven is verplicht.

Discovery Day

Datum : 4/5/6 oktober 2018

Dentex is de belangrijkste samenkomst van de dentale sector in België. Uit goede gewoonte is Arseus Lab in combinatie met Connect Dental aanwezig op Dentex op jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe trends en technieken op onze dentale markt.

Naast het effectieve tonen van nieuwigheden, organiseert Arseus Lab dit jaar ook een serie van korte sessies ter plaatse op de stand waar jullie door ervaren collega’s kennis kunnen maken met de nieuwigheden. Inschrijven wordt aangeraden, maar vanzelfsprekend kunt u ook ter plekke komen zien of er nog plaats is in de verschillende sessies. Meer hieromtrent later!

Noteer alvast in uw agenda: de volgende editie van dé vakbeurs voor de dentale sector - 4, 5 en 6 oktober 2018. Hou deze website in de gaten en blijf zo op de hoogte van alles wat er te beleven zal zijn op de volgende editie.

dentex.com