Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Academy

Academy 2019! Masterclass: Prothese-kunststof gieten met een meerwaarde

De Arseus Lab Academy biedt iedere 6 maanden een nieuw en uitdagend programma aan met lezingen en opleidingen.  Deze activiteiten vinden plaats in onze eigen trainingcentra in Waregem en Almere of op locatie bij het UDB.

Wij richten ons met de Arseus Lab Academy op een divers deelnemersveld.

Voor de beginnende tandtechnicus organiseren wij opleidingen op basisniveau, toegankelijk voor iedereen die een nieuw gamma wil leren kennen of zijn algemene kennis wil uitbreiden. Voor deze opleidingen doen wij beroep op ervaren collega’s binnen onze organisatie of een externe demonstrator van één van onze hoofdleveranciers.

Voor de meer ervaren tandtechnicus organiseren wij opleidingen waarvoor een degelijke voorkennis en beroepservaring vereist is. Deze opleidingen hebben als doel nieuwe technieken aan te leren of het professioneler omgaan met de bestaande technieken.

Klik snel op de brochure en bekijk ons huidige cursusprogramma. Hebt u interesse in een opleiding of wenst u zich in te schrijven, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail marketing@arseus-lab.eu of per telefoon op het nummer 056/629.508.

Datum: 30 november 2018

Door:Tim van Kets & Peter van der Pal

Benieuwd naar de voordelen van het werken met Lucitone HIPA?
Op 30november 2018 organiseert Arseus Lab in samenwerking met Dentsply een masterclass ‘Prothese-kunststof gieten met een meerwaarde’.

De focus ligt tijdens deze masterclass op het werken met Lucitone HIPA, een Cold-Curing, High Impact Prothese-gietkunststof. In vergelijking tot uw huidige traditionele kunststof heat-cure perstechniek heeft gieten met Lucitone HIPA namelijk vele voordelen:

  • Bespaar belangrijke procesverwerkingstijd (hogere productie in minder tijd)
  • Optimale sterkte voor minimaal breukrisico
  • Kleurstabiliteit
  • Zeer accurate pasvorm
  • Inzetbaar voor zowel volledige, partiele en/of frametechniek
  • Individualiseerbaar m.b.v. kleurstabiele individual colors

Tim van Kets & Peter van der Pal starten met een inleidende voordracht en uitleg over de kunststof giettechniek vs. traditioneel persen, volgt een praktijktraining. Afsluiten doen we met een “wedstrijd” prothese gieten vs. persen.

Bekijk hier meer info over deze cursus.